Program de schimbat vocea

Dacă cauți un program care să îți schimbe vocea automat pe aplicații tip messenger ori într-un joc, MorphVOX este alegerea perfectă!
MorphVOX Junior este un program de modificat/schimbat vocea în una de femeie sau bărbat și alte sunete funny complet gratuit.

Pe lângă schimbarea vocii în timp real acest program mai are și alte sunete realiste cum ar fi imitarea unei frâne de mașină care pot fi trimise în timpul unor conversații care le găsim jos la Standard Sound Effects.

Programul are și o versiune plătită dar cea free, Junior este complet gratuită și are câteva lipsuri de la versiunea PRO cum ar fi înregistrarea vocii pentru redarea ei mai târziu sau alte sunete în plus.

Pentru a testa programul după instalare ne ducem pe ToolsVoice LearningRun Voice Doctor apoi dăm pe NextRecord și începem să vorbim iar la final Stop și Listen pentru a asculta înregistrarea.
După acest pas dăm Next pentru optimizarea vocii.

Download MorphVOX Junior

Bookmark the permalink.

16 Comments

 1. misto :))

 2. am si probat ai super 😡

 3. mie nu imi merge ce plm are

 4. cum fac sa mearga k nu stiu

 5. Super tare 😛

 6. Dar mie numi merge ce are va rog spunetimi

 7. cum il descarc?

 8. ce link ma , ? – Asta imi zice : Pentru a finaliza descărcarea, faceți clic pe link-ul de mai jos si ce link , ca nu e nici unul plzzz raspuns imd.

 9. Ba, nu merge in pula mea

 10. ba si daca mia expirat demo ce fac

 11. daca ma pune sa cumpar il fut una doua:)))

 12. Magureanu Anca Cristina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.