Program de stins calculatorul

De multe ori ți se poate întâmpla să ai ceva de descărcat, o scanare de terminat cu un antivirus, program de defragmentat sau orice alceva care să te facă să aștepți să-și termine treaba, deși ai vrea să te duci “departe”, să dormi, să nu stai lângă el până termină treaba ca apoi să-l stingi tu manual.

Ce faci în cazul ăsta? Ai mai multe opțiuni, printre care și Sleep Timer.
Sleep Timer, după cum spune și numele, este un program de stins calculatorul, cu mai multe funcții decât unul obișnuit de care dai la tot pasul.

Programul are 3 funcții: stingere calculator după un timp, cronometru stabilit de noi-“Countdown“, după inactivitate, “Inactivity“-în acest mod aplicația verifică toate mișcările pe care le faci începând de la mouse și în caz că vede că ești inactiv se stinge după timpul stabilit de tine la “Perform action in” și stingere calculator după o oră stabilită de noi-“Time“.

La Action selectăm ce dorim să se întâmple atunci când nu suntem activi, când se scurge cronometru sau când ajunge la ora stabilită, și avem 3 opțiuni: Hybernate, sistemul hibernează, cel mai bun exemplu e hibernarea urșilor iarna, Restart, sistemul se restarteaza și Shutdown, sistemul se stinge și adio PC putem dormi liniștiți.

Sleep Timer este portabil, nu necesită instalare.

Download Sleep Timer

Articole asemanatoare

10 Thoughts to “Program de stins calculatorul”

 1. Prasnelius

  Mulțumesc!!! Seara cînd uneori vreau să fac defragmentarea o să-mi fie foarte util .

 2. Tiyby ti-as recomanda ca la imagini sa pui un plugin wp , un fel the light view

  P.S: Programelul este folositor…

  1. Nu stiu cat de util este un astfel de plugin atata timp cat imaginile sunt afisate in articole in format full, deci nu mai e nevoie sa dam click pe ele sa le vedem!

 3. Ai dreptate dar un astfel de plugin aducea mai multa seriozitate site-ului… E doar o parere deci nu o lua in nume de rau iar tot ce faci este cu adevarat frumos 😀

  1. Hai ca am pus si asa ceva, mersi!

 4. […] acum am scris doar de un singur program de stins calculatorul automat, şi anume de Sleep Timer, dar acesta e capabil să stingă calculatorul doar la un timp stabilit, după scurgerea unui timp […]

Leave a Comment