Cum să găsești automat update-uri la drivere

Driver Indentifier este un program gratuit de găsit drivere automat la toate componentele conectate la calculatorul nostru.
Cred că majoritatea știți faptul că având ultima versiune a driverelor din PC suntem asigurați că sistemul nostru o să lucreze la superlativ, cu toate componentele din calculator în regulă.

Imediat după instalare o să ne apară interfața din imaginea de mai sus, pentru a începe scanarea sistemului în detectarea driverelor care nu sunt la ultima versiune facem click pe butonul verde Scan Drivers.

După scanare în browser o să se deschidă o pagină cu lista driverelor, în dreapta unde scrie Good înseamnă că driverul respectiv este la ultima versiune, unde apare Update dăm click pentru descărcarea ultimei versiuni a driverului respectiv.

Driver Indentifier te scutește de timp prețios pe care îl pierdeai căutând driverele pe net la fiecare component al PC-ului în parte.

Download Driver Identifier

Bookmark the permalink.

12 Comments

  1. progamul e util pentru cei care folosesc xp daca e vorba de vista sau 7 nu stiu daca e chiar necesar acest progamel:D

  2. Acum totul o sa imi fie mai usor.

  3. Foarte util celor care nu stiu sa isi ia driverele de pe net.

  4. Programul asta doar actualizeaza driverele existente sau le instaleaza si pe cele lipsa?

  5. Eu nu prea m-as baga la programe din astea gratuite pt drivere pt ca am avut surprize neplacute in trecut cu astfel de programe gratuite. Cred ca pt drivere sunt mai bune programele comerciale. Am avut surprize cand mi-a instalat ce nu trebuie sau drivere universale iar asta nu e bine deloc, tb sa le downloadeze doar de la producatorii componentelor din pc nu din alta parte. Pe asta nu l-am testat dar din ce am observat eu pana acum DriverEasy mi se pare cel mai bun si nu am avut niciodata probleme cu el si am instalat pe mai multe pc-uri driverele cu el. Doar ca in versiunea neactivata descarca mai greu driverele dar stie ce face. Parerea mea!

  6. foarte util , numai ca trebuie sa incerci diverse drivere si sa rulezi programul pana esti sigur ca ai driverul corect.Mie mi-a rezolvat doua drivere in win7

  7. mai nou Tibi , au inceput sa ceara bani la descarcarea driver-ului

  8. te caci pe el, e cu plata

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.