Reporneşte automat programele care se opresc

Programele precum antivirusul, P2P, cele de backup programate, cele de control şi altele de genul necesită să ruleze in continuu, sa funcţioneze mereu corespunzător. Ce se întâmplă în caz că unul din acestea ia crash, mai exact se opreşte din funcţionare?
Simplu, în caz că e antivirusul o să fim complet descoperiţi, fără nici un fel de protecţie din partea lui, în caz că am lăsat ceva la descărcat cu un program P2P acesta nu o să mai descarce, cel de backup nu o să mai facă backup s.a.m.d.

Datorită lui ProcessAlive, un program care ţine în viaţă programele alese de noi chiar şi când acestea se opresc, iau crash, le apar eroarea “not responding”, putem evita definitiv astfel de situaţii.

Pentru a utiliza această aplicaţie este extrem de simplu. Tot ce trebuie să facem este să selectăm programele care vrem să fie monitorizate de la butonul de plus verde, mai exact să nu se inchida niciodată, chiar şi când acestea se inchid dintr-o eroare şi să dăm pe Keep these programs alive, după ce am selectat toate programele importante de ţinut în viaţă.

După apăsarea lui Keep these programs alive acesta o să se minimizeze automat in taskbar (locul din dreapta jos), de unde putem deschide oricând programul cu un click dreapta pe el iar apoi un click pe Show interfance sau tot de acolo putem opri oricând monitorizarea(Stop monitoring programs) sau aplicaţia(ExitProcessAlive).

Este complet gratuit şi compatibil cu Windows XP, Windows Vista, Windows 7 şi Windows 8.

Download ProcessAlive

Articole asemanatoare

2 Thoughts to “Reporneşte automat programele care se opresc”

Leave a Comment