SVPtube: Redă videoclipurile youtube în playerul favorit

Majoritatea redăm videoclipurile de pe youtube direct din browser, dar cum ar fi să le puteţi trimite din browser spre redare direct în playerul favorit?
SVPtube este aplicaţia care poate face asta, şi anume să redea videoclipurile de pe youtube doar cu o simplă copiere a link-ului acestuia, ca apoi să fie redat direct în player.
Majoritatea playerelor cunoscute, cum ar fi BS.Player, VLC, Media Player Classic sau KMPlayer suportă acest mod de redare, şi putem seta cu uşurinţă din SVPtube în ce player dorim să se redea videoclipurile.Modul în care funcţionează acest program e foarte simplu, copiem adresa url a videoclipului iar apoi automat aceasta o să ne apară şi in program, ca apoi să dăm pe iconiţa din system tray(locul din dreapta jos), de unde o să redăm videoclipul dând pe butonul play sau o să se redea automat dacă avem bifat pe Autoplay(click dreapta-Autoplay).

Probabil că pentru foarte mulţi acest program este inutil, în schimb pentru cei ca mine, este foarte util, pentru faptul că videoclipurile 720p de pe youtube se redau foarte prost direct din browser, în schimb în player acestea se redau foarte bine, astfel merită efortul.
SVPtube este compatibil cu Windows XP, Windows Vista, Windows 7 şi Windows 8.

Download SVPtube

Articole asemanatoare

Leave a Comment