Site de trimis SMS-uri gratuit

În trecut erau foarte multe site-uri de trimis SMS-uri gratuit în toate rețelele dar cu timpul acestea s-au evaporat, unul din ele fiind moove de care s-au folosit o grămadă.

În prezent foarte puține mai funcționează și acestea au diferite restricții dar cu toate astea dacă le adunăm pe toate la un loc, cele care funcționează ne asigurăm doza zilnică de.. trimis SMS-uri!

Eu am ales să scriu despre un site care încă mai funcționează și cu care poți trimite SMS-uri gratuit în toate rețelele și vi-l fac public mai jos!
Pentru a trimite un SMS fără complicații cu acest site de trimis SMS-uri gratuit atenție la detalii!

 


SMSGlobal este alegerea perfectă pentru atunci când vreți să trimiteți un SMS sigur, adică care să ajungă 100%, iar la acest capitol SMSGlobal funcționează excelent!
Înainte de a scrie despre el l-am testat, din păcate doar în rețelele Cosmote și Orange pentru că sunt singurele rețele de care dispun momentan și a funcționat excelent, am primit SMS în mai puțin de 10 secunde, practic instant!

Dacă l-ați testat și voi și a funcționat în alte rețele sau nu a funcționat puteți lăsa vestea în comentarii!

Cum se folosește SMSGlobal?

Păi e simplu, după ce am intrat pe site http://smsglobal.com dăm sus pe Free Trial sau ne ducem direct pe adresa http://www.smsglobal.com/global/en/solutions/signup.php iar apoi completăm chenarele luând exemplul din imaginea de mai jos!

Adică la Username trecem name-ul nostru’ iar atenție, la Contact Mobile numărul trebuie să fie ceva de genul: 40763112112, adică un 4 înaintea numărului de telefon!

După ce ne-am înregistrat o să primim o parolă pe numărul de telefon care o folosim pentru a ne loga pe site, adică aici: http://www.smsglobal.com/ unde la Username(dreapta) trecem Username-ul folosit la înregistrare iar la Password(stânga), parola trimisă pe SMS, care arată ceva de genu’: 23269978.

Cu SMSGlobal avem gratuit 25 de SMS-uri pe care le putem folosi când vrem și cum vrem.

Pentru a trimite un SMS dam Send SMS to Number(dreapta) iar la Send SMS To trecem numărul căruia vrem să îi trimitem SMS-ul(cu cifra 4 înainte) și la Reply To putem lăsa Sender ID apoi la final dăm Send SMS(jos).

Am mai testat și altele dar nu au funcționat ori am primit SMS-ul după 5 ore și mi s-a luat.
În viitor dacă mai gadesc ceva de genul care să funcționeze cu adevărat și nutrimită un SMS în 24 de ore o să scriu despre el fără ezitare!

Articole asemanatoare

20 Thoughts to “Site de trimis SMS-uri gratuit”

 1. Ratonel

  Mersi de pont. O sa incerc si eu siteul.

  1. Ok, poti sa revii cu un feedback!(merge/nu merge)

 2. silvian

  Am o intrebare: Se pot trmite mai multe sms-uri de pe acest site ( nu neaparat gratis) sau imi poti recomanda o metoda sa trimit la mai multe numere de telefon un singur mesaj ( un program/un site). Mersi P.S. Mai multe sms-uri adica mai multe de 200 pe zi.

  1. Se pot trimite mai multe dar pe bani daca depasesti 25 de SMS-uri, are optiunea “Send SMS to Group”, pretul acestora il gasesti la “Buy Credits”.

 3. radw

  bha , dar merge sa si primesc ?:-s

 4. Andrey Andy

  Eu folosesc alt site, dar imi place si asta 😀

  1. Pai si de ce nu-l spui si noua?!

 5. Ionut

  25 de sms-uri pe zi sau alea sunt toate care ni le da dupa care tb sa platim pt mai multe sms-uri?

  1. Era prea frumos sa fie pe zi, sunt 25 pe care le poti folosi oricand iar apoi trebuie sa cumperi credite!
   dar eu zic ca sunt de ajuns pentru atunci cand ne arde sa trimitem un SMS si nu avem cu ce…

 6. Ionut

  Si site-ul isi face reclama in mesaje? Adica in acel sms primit scrie la sfarsit ceva de genul ‘sms by http://www.smsglobal.com‘?

  1. Nu face reclama deloc, este doar mesajul pe care il trimiti! nu degeaba recomand acest site!

 7. Bogdan

  testasem si eu in trecut cateva dar niciodata nu am primit sms-ul :))

 8. ms mult…chiar ii f util si merge…bravo

 9. Isabelle

  Super.Multumesc! chiar merge si nu doar in romania… 🙂

 10. […] demult scriam de SMSGlobal.com, un site excelent de trimis SMS-uri, dar care din păcate oferă doar 25 de SMS-uri pe cont, care […]

 11. Liviu

  testeaza si http://www.3sms.ro SMS-uri gratuite de 160 caratere catre toate retelele mobile din Romania.

 12. cosmin

  mama mea vreau sa iti spun ca te iubesc vino acasa nu te am vazut de un an si mie dor de tine hai asculta mama mea te iubesc, vino ca m-ie dor de tine si la telefon plang sa vi acasa hai te rog te pup te iubesc mult din parte lu cosmin te iubes cu dragoste dorina

 13. ogrezeanu ionela

  sunama pe tel. ionela

 14. Thanks for finally writing about > Site de trimis SMS-uri gratuit care funcționează < Loved it!

Leave a Comment