programe 5 November 2012 01:54

Program cu care poţi vizualiza posturi TV pe calculator: My WebTV

My WebTV, la fel ca şi majoritatea programelor de vazut TV online despre care am vorbit pe aici, este un simplu web browser, doar că spre diferenţă de alte browsere, ne deschide o singură pagină web prin care avem într-un singur loc posturile TV online pe care le putem vizualiza şi urmări fără bătăi de cap, fără necesitatea rulării lui Internet Explorer şi mai ştiu eu ce pluginuri, prin doar câteva click-uri.

Sub fiecare post TV online avem un mic program TV care ne arată ce este în prezent la postul TV curent şi ce urmează, o chestie nemaiîntâlnită până acum şi foarte folositoare. În colţul aplicaţiei, sau paginei web, spuneţii cum vreţi, avem opţiunea de a vizualiza tot programul TV, unde o să se deschidă o mica pagina web cu tot programul postului TV curent.

În caz că un post TV nu funcţionează aşa cum ar trebui, avem posibilitatea să alegem de jos din mai multe stream-uri disponibile la fiecare post, dând pe Stream_0 şi selectând pe următorul, care s-ar putea să fie mult mai bun.

Aplicaţia este foarte simplă de utilizat, default aceasta ne afişează pe partea dreaptă posturile TV din România, iar pentru a vizualiza şi posturi din alte ţări, avem sus pe dreapta ‘Straine‘, de unde putem selecta ţara din care dorim să vizualizăm posturile TV.
Ceva de reţinut, aşa cum spuneam la început, My WebTV este doar un browser web care deschide o pagina web în el, aşa că acesta nu necesită update manual, fiind updatat automat la o simplă lansare, ca oricare altă pagina web.

Pentru a reda aceste posturi TV in My WebTV avem nevoie de Socpast, pe care îl putem descărca de aici, şi pe care majoritatea sunt sigur că îl aveţi deja în sistem şi VLC Media Player, un player excelent care poate fi descarcat de aici.

Sugestii sau orice legat de My WebTV le puteţi lăsa aici, locul unde am şi dat de acest program.

Download My WebTV


Tags:

22 Comments

Lasa un reply

obligatoriu

*

doar daca ai


Trackbacks