Aplicații în System Tray

Există diverse aplicații care măresc performanța System Tray-ului, locul din bara de lucru stânga și evident măresc și utilizarea lui, totul fiind un plus în utilizarea diferitelor programe.

E drept, foarte multă lume nu dă importantă acestui System Tray, cred că e făcut doar pentru afișarea rețelei wirelles/net sau antivirusului, noi îl putem face ceva mai utilizabil decât atât și plus de asta mărim performanțele calculatorului și viteza de lucru a acestuia & a noastră!

Mai jos o mică lista cu diferite aplicații care lucrează cu System Tray și ajută în utilizarea sistemului windows, toate complet gratuit!

Despre acest program care ne notifică automat în System Tray când avem un email în poștă am mai avut ocazia să vorbesc pe aici și îmi face plăcere să o fac ori de câte ori am ocazia, este unul din top 5 programe utilizate de mine.

Ce face mai exact PopPeeper? păi, ne notifică automat la un timp stabilit de noi atunci când avem un email, compatibil cu foarte multe adrese de email, inclusiv yahoo și hotmail.
Pentru mai multe detalii citiți acest articol, e tot “de-al nostru'”.
Și pentru a mai adăuga ceva în plus la ce am spus în acel articol, putem adăuga mai multe adrese de email de la mai multe servicii, iar acestea o să fie afișate în culori diferite pentru a nu se creea confuzii.

Atunci când stai mai mult la calculator Hard Disk-ul poate suferi diverse probleme legate de temperatură, erori și altele.

Cu CrystalDiskInfo poți afla instant cât de solicitat este hard-ul pe care îl utilizezi, rata de erori, temperatura și multe alte informații făcând un singur click pe pictograma din System Tray.

Această aplicație îți permite să eliberezi spațiul din bara de activități și ascunde fișierele pe care le-ai vizualizat pentru a le minimiza în System Tray, foarte util dacă ești de fel mai aglomerat/ă.

Dacă vrei poți seta să ascundă automat tot ce minimizezi în System Tray, inclusiv folderele.

Dacă vrei să partajezi fișiere și imagini de pe net, fără complicații, FluffyUp este pentru tine.
Pentru utilizare avem nevoie de un cont CloudApp pe iar apoi descărcăm această aplicație pentru System Tray.

E simplu de utilizat, doar facem drag&drop la un fișier/o imagine în iconița din System Tray și după uploadarea acestuia o să primim un link direct pe care îl putem oferi oricui dorim.

Acest mini progrămel îți arată exact cât spațiu mai ai pe hard-disk pur și simplu trecând cu mouse-ul peste pictograma din System Tray.

Acesta va arată în cifre și în procente pentru a ști exact cât spațiu va mai permiteți până îi faceți plinul.

  • MiniBinRecycle Bin în System Tray

Foarte simplu de folosit și înțeles acest program, cu el spunem adio Recycle Bin pe desktop.

Odată instalat, acest program o să ne afișeze Recycle Bin-ul în System Tray împreună cu mai multe opțiuni utile precum Empty – ștergere și personalizare pentru a arată exact așa cum ne dorim.

În cazul în care calculatorul funcționează mai lent principala problemă ar putea fi memoria ram.
Acest progrămel ne arată statusul memoriei ram în System Tray și inclusiv memoria virtuală pentru a vedea live de câtă memorie dispunem.

O opțiune în plus disponibilă în această aplicație este că putem face o defragmentare a memoriei cu click-dreapta pe iconița din System Tray.

Bookmark the permalink.

4 Comments

  1. Pentru sharing de fisiere, ca si alternativa pentru FluffyApp, eu folosesc HFS (Http File Server) de la http://www.rejetto.com/hfs, practic un singur fisier de 560 kB foarte usor de utilizat si care nu necesita instalare.

  2. oooooooo,merci tyiby.
    chiar am cautat un program precum “4t Tray Minimiser”,am gasit unu da era trial:|

  3. Pingback: Șterge definitiv fișiere de pe Hard Disk | XuX.ro

  4. Pingback: Omoară procesele la programele care nu răspund cu o comandă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.