Cum să recuperezi fişiere şterse

Oricărui deţinator de PC i se poate întâmpla odată şi o dată să îşi dorească să recupereze anumite fişiere şterse din calculator din diferite motive. Opţiuni sunt multe, la fel şi programele, unul din ele fiind FileWing, un program gratuit capabil să recupereze fişiere şterse la care probabil nu le mai dădeai nicio speranţă.

Pentru început o să ne apară să introducem adresa de email şi numele, pentru a primi un cod pe email cu care deblocăm gratuit FileWing, programul despre care este vorba.
Tastăm la Your email adress adresa de email la care avem acces şi pe care o să primim codul, la Your first name scriem numele iar la Your last name prenumele apoi dăm pe Get free unlock code now.
După acest pas aplicaţia o să se deblocheze automat şi o să ne apară prima interfaţă.

FileWing ne oferă două servicii, Recover Data, de unde recuperăm datele şterse şi Erase Data Forever, de unde putem şterge definitiv orice fişier dorim.
La Erase Data Forever avem un meniu de căutare în calculator după fişiere pe care le dorim şterse definitiv, sau prin adăugarea unui fişier, folder, spaţiu liber sau partiţie/întreg HDD-ul.

Ce am observat din start este că, deşi ne cere la inceput acel cod pentru activare programul funcţionează excelent şi fără introducerea lui, astfel cred că au pus acea opţiune din alte motive.

FileWing este disponibil şi într-o versiune pe bani, care oferă ceva mai multe opţiuni, dar versiunea gratuită oferă suficient cât să ne recuperăm fişierele care încă mai pot fi recuperate din calculator.
Rulează pe Windows XP, Windows Vista şi Windows 7 pe 32 şi 64 de biţi.

Download FileWing

Articole asemanatoare

One Thought to “Cum să recuperezi fişiere şterse”

  1. […] două programe foarte utile în recuperarea fişierelor şterse, şi anume Kickass Undelete şi FileWing, dar care ca de obicei, au opţiuni în plus şi în minus faţă de programul prezentat acum, […]

Leave a Comment