Program de făcut filme – AquaSoft Slideshow For YouTube

Vrei să faci şi tu filmuleţe într-un stil profesionist cum ai văzut probabil prin alte părţi pe care să le pui pe youtube şi altele de genul fără a avea cunoştiinţe avansate în aşa ceva?
AquaSoft Slideshow For YouTube este un program gratuit de facut filme pentru uz personal, cu care putem face slideshow-uri cu imagini, muzica şi video cu doar câteva click-uri, totul fiind extrem de simplu în aplicare, pe care le putem uploada automat pe youtube.

Cu acest program putem adăuga diverse texte care să apară în diverse feluri, efecte şi stiluri, la fel şi imaginile sau fişierele video, totul făcând filmuleţele să pară făcute de adevăraţi profesionişti!
Totul începe cu ce apare în imaginea de mai sus, în meniul de sus avem Add de unde adăugam imaginile sau Music, pentru a adăuga muzica de pe fundalul filmuleţului.

Mai putem adăuga muzica, video sau imagini de pe partea dreaptă, de la Slideshow Objects, unde avem şi foarte multe efecte, obiecte, forme sau stiluri de texte pe care le putem adăuga pe parcurs.

Putem da pe butonul Play(sau F9) oricând dorim să vedem cum decurge creaţia noastră.
Când totul e gata dăm pe butonul YouTube pentru a uploada automat filmuleţul pe contul nostru de YouTube.
Pentru a putea uploada direct pe YouTube avem nevoie de nume utilizator şi parola folosită la logarea pe YouTube, o tastăm acolo unde ne cere şi dăm OK, în ultimul pas urmând să alegem titlul si descrierea video-ului.

Rulează pe Windows XP / 2003 / Vista şi Windows 7 (32 şi 64 de biţi).

Download AquaSoft Slideshow For YouTube

Articole asemanatoare

13 Thoughts to “Program de făcut filme – AquaSoft Slideshow For YouTube”

 1. surmei flory

  tare

 2. valeria

  pentru verisoara mea

 3. ms valenco

  farte bun mai ales pentru incepatori as fi fost foarte bucuros sal am acum cativa ani,e un program usor de invatat si o claritate buna

 4. daNuK

  akum il incerc si eu.. sunt incepator.. sper sa ma satisfaca.. 🙂

 5. VASEA

  SI CUM IL POT DESCARCA

  1. Link-ul de download e la sfarsitul fiecarui articol, “Download X”

 6. VASEA

  HUIATA SUNT CU MULT MAI NORMALE DECIT ASA CEVA

 7. irina

  dar e gratis programul ?

 8. Anonim

  Bai si nu il pot salva in pc ? Fara sa il pun pe youtube !?

 9. Anonim

  Un cacat de program , e facut doar ca sa le faci lor reclama , nu pot sa salvezi video fara sa il pui pe youtube . Niste nesimtiti !! Cel mai panarama program !!!

 10. raluca

  si nu pot taia video???

Leave a Comment