Start My Day: deschide o pagină web, redă o melodie sau o aplicaţie automat, la un timp stabilit

Start My Day este o aplicaţie gratuită pentru Windows cu care putem programa deschiderea unei pagini web în browserul favorit, redarea unui fişier audio *.midi; *.mp3; *.mp4; *.wav sau *.wma în playerul default sau rularea unei aplicaţii, fişier text / document *.txt; *.dat; *.doc etc.

Interfaţa care ne apare la prima rulare este ca şi cea de mai jos, la care putem ajunge dând pe semnul unde am plasat cursorul mouse-ului înainte de a face screenshot.

Pentru început putem bifa de sus Run at Windows Startup dacă dorim ca această aplicaţie să ruleze odată cu Windows-ul şi pe Alarm Enabled pentru a activa alarma.
Mai jos avem APS, WEB, MUSIC, VIDEO, DOCS, de unde bifăm acţiunea pe care dorim să o facă aplicaţia când este declanşată alarma, timpul ei putând fi setat de la Choose time for alarm.
Ceva mai jos, la Choose days to automatically run selectăm zilele în care dorim ca alarma să se declanjeze pentru timpul setat ceva mai sus.

După fiecare setăre recomand salvarea ei dând pe butonul de Save your current Settings.
Pentru a adăuga paginile web care dorim să se deschidă atunci când alarma este declanşată ne ducem din meniul de jos pe acea iconiţa cu semnul planetei.

Pentru a adăuga o adresă, cel mai simplu îi dăm copiere din bara de adrese a browser-ului iar apoi lipire (paste) în spaţiu liber din aplicaţie.

Nu uitaţi după fiecare setare făcută să daţi pe butonul de salvare a acestora.
Start My Day(V 2.o) este o aplicaţie gratuită şi rulează pe toate versiune de Windows.

Download Start My Day

Articole asemanatoare

5 Thoughts to “Start My Day: deschide o pagină web, redă o melodie sau o aplicaţie automat, la un timp stabilit”

 1. polferis

  Da, bunicica aplicatia…Dar daca avea si optiunea “Wake Up PC”, atunci era foarte buna! Asa trebuie sa-i fac un script, sa-l rulez cu Task Scheduler, (foarte simplu de altfel), asta ca sa nu apelez la “third party applications” gen WakeupOnStandBy (WOSB).
  Apropo’, tot ce face aplicatia asta se poate face cu un batch file, doar ca nu are interfata grafica. Oricum apreciez faptul in sine, prezentarea. Multumesc.

  1. Dorian

   În ce limbaje faci programare şi ce interfeţe foloseşti? m’ai putea îndruma şi pe mine să o iau de la zero în domeniu?:) caută’mă pe [email protected] dacă ţi’ar plăcea să faci puţin pe traineru:P

   1. polferis

    De la fisiere batch si pana la programare e cale lunga! Si nu ai nevoie, sincer, de un “trainer”… Trebuie doar sa petreci ceva timp pe diferite forumuri si totul vine de la sine. Trebuie doar ideea si multa ambitie. Si bineinteles sa-ti placa sa lucrezi in linie de comanda.
    Apropo’, un fisier bat nu are interfata. Succes!

 2. Bogdan

  Nu toata lumea se pricepe la programare asa cum te pricepi tu 🙂

 3. ctin

  chiar aveam nevoie de un asemenea program

Leave a Comment