Wise Game Booster – optimizarea calculatorului pentru jocuri

Wise Game Booster este un program gratuit cu care putem optimiza calculatorul pentru o performanţă mai bună în jocuri. Programul are caracteristici similare cu Game Booster dar aduce şi câteva chestii ceva mai diferite.

La prima lansare a acestuia, după cum putem observa şi în imaginea de mai sus, alegând butonul YES, acesta o să ne scaneze calculatorul pentru a detecta jocurile instalate în acesta.

În partea de sus avem 4 tab-uri, My Games, care ne afişează jocurile detectate în calculator, sau pe care le putem adăuga manual dând pe Add game, System Optimizer, de unde optimizăm diverse caracteristici ale sistemului, pentru ca performanţa în jocuri să crească, Process Optimizer, care optimizează procesele pentru a elibera resurse şi a creşte iarăşi performanţa în jocuri şi Service Optimizer ne afişează serviciile din sistem care pot fi stopate pentru a creşte din nou performanţele în jocuri.

După toate setările făcute cu acesta, dacă nu suntem mulţumiţi de ele putem oricând să aducem toate schimbările la zero dănd pe butonul Restore localizat în partea dreapta de sus.
Wise Game Booster rulează pe Windows XP, Windows Vista, Windows 7 şi Windows 8, pe 32 şi 64 de biţi.

Download Wise Game Booster

Articole asemanatoare

One Thought to “Wise Game Booster – optimizarea calculatorului pentru jocuri”

Leave a Comment