Identifică orice component din calculator

Uneori ne întâlnim cu problema aceea când nu ştim ori să nu putem afla toate componentele din calculator pentru a le instala driverele corespunzătoare, sau pentru orice altă cauză care ne implică să facem treaba asta.
Ce facem în cazul ăsta?
În primă fază ne ducem în Device Manager, unde o să ne fie afişate toate componentele, inclusiv driverele, dacă sunt instalate sau nu dar, uneori putem întalni o eroare de genul “Unknown Devices”, mai exact Device Manager nu ne-a putut identifica un anumit component din calculator, iar în cazul ăsta putem apela la Unknown Device Identifier.

Unknown Device Identifier, după cum îi spune şi numele, este un program gratuit capabil să identifice orice component ascuns / care nu poate fi identificat de Device Manager pentru a putea găsi driverul pe internet la acel component, oferind detalii avansate pentru fiecare în parte, ori pentru orice eventualitate care ne cere să facem asta.

Imediat după instalare Unknown Device Identifier o să scaneze automat calculatorul pentru oferirea de informaţii pentru toate componentele aflate în calculator, într-o interfaţă mai mult decât simplă, cu opţiunea de căutare driver, contactare producător pentru un component oarecare sau de backup.

Este compatibil cu o grămadă de sisteme de operare Windows, printre care Windows 95, Windows 98, Windows 98SE, Windows Me, Windows 2000, Windows XP, Windows Server 2003, Windows Server 2008, Windows Vista, Windows 7, Windows 8, şi Windows Server 2012.

Download Unknown Device Identifier

Articole asemanatoare

2 Thoughts to “Identifică orice component din calculator”

  1. […] gratuit capabil să identifice melodiile prin oferirea numelui artistului care cântă piesa identificată, titlul piesei şi […]

Leave a Comment