Cum să vezi caracteristicile de la componentele calculatorului

HWiNFO32/64 este un soft gratuit cu care putem vedea și diagnostica detaliat caracteristicile componentelor/configurația din calculatorul nostru.
Informațiile pe care le oferă acest program sunt despre procesor, hard disk, placă grafica, placă de bază, tipul chipset-ului, versiunea și data BIOS-ului, modulele de memorie, sistem de operare instalat și multe altele, asemănător cu binecunoscutul Everest/Aida64 care e shareware, pe bani.

Simplitatea de care da dovadă programul își merită deplin porecla de “alternativă pentru AIDA64“.
La Benchmarks putem găsi inclus o opțiune pentru testarea calculatorului în detectarea vitezei procesorului, memoriei ram și a hard disk-ului.

Pe lângă toate astea HWiNFO32 mai poate să monitorizeze în timp real procesorul, placa de bază și temperatura hard disk-ului, viteza ventilatoarelor și depistarea problemelor hardware care ar fi mult mai greu de aflat fără acest program.

HWiNFO32 își face update foarte des așa că pe zi ce trece devine tot mai bun în depistarea și oferirea de informații pentru orice component din oricare calculator fiind disponibil și într-o versiune portabilă.
HWiNFO32 este compatibil cu versiunile de Windows XP/Vista/Server 2003/2008/Windows 7/8 pe 32 și 64 de biți.

Download HWiNFO (32)
Download HWiNFO (64)

Articole asemanatoare

5 Thoughts to “Cum să vezi caracteristicile de la componentele calculatorului”

  1. Ratonel

    Eu pentru a vedea componentele unui calculator folosesc AIDA64 Extreme Edition.
    Am sa incerc si acest program recomandat de tine.

  2. […] pe Windows 7/Vista/XP (32/64 de biţi) X86/X64 pe un calculator care are caracteristicile componentelor de minim Pentium II 500 MHz şi 256 MB de […]

  3. […] în cazul ăsta? În primă fază ne ducem în Device Manager, unde o să ne fie afişate toate componentele, inclusiv driverele, dacă sunt instalate sau nu dar, uneori putem întalni o eroare de genul […]

  4. Anonymous

    spunetimi cum sa calculez ex?

Leave a Comment