Audiggle – program de identificat melodii

Ai ascultat vreodată o melodie la care nu ai reuşit să-i identifici numele?
Ei, de acum problema asta poate fi rezolvată cu Audiggle, un program gratuit capabil să identifice melodiile prin oferirea numelui artistului care cântă piesa identificată, titlul piesei şi albumul.

Aveţi nevoie de un microfon în caz că vreţi să identificaţi o melodie de la TV, radio sau orice piesă care vine de la un aparat din exterior, iar în caz că aveţi de gând să identificaţi melodia de pe acelaşi calculator unde aveţi instalat Audiggle, tot ce trebuie să faceţi este să daţi play la acea melodie, iar apoi dând pe Search o să vă fie afişată la scurt timp numele melodiei căutate, inclusiv albumul şi artistul.

Şi haideţi să o luăm cu începutul.
Imediat după instalare o să ne apară o mică fereastră de unde o să trebuiască să ne logăm, iar în caz că nu avem un cont, să dăm pe News user? register for free! pentru a ne face contul cu care ne vom loga.

Mai departe, fără să ne complicăm, ne facem contul. La Username punem un nume preferat, de minim 6 caractere, la Password o parolă, tot de minim 6 caractere iar la Email o adresa de e-mail validă, pe care o să primim mesajul de confirmare, iar apoi dăm pe Submit.

Acum o să urmeze partea cu validarea contului înregistrat din căsuţa de e-mail. Nu avem aşa ceva?
Ne putem face una rapid şi de unică folosinţă pe http://10minutemail.com/, unde o să primim automat la accesarea link-ului o adresă de email, pe care o punem la înregistrarea contului în acest progrămel.

Şi asta e tot. Programul este foarte simplu de utilizat, doar daţi pe Search atunci când vreţi să aflati o melodie iar apoi aşteptaţi ca acesta să vă identifice şi afişeze piesa căutată.
Poate să identifice cam orice melodie cunoscută, inclusiv cele noi. Puteţi observa în prima imagine că mie mi-a identificat Lil Wayne feat Bruno Mars-Mirror, o piesă destul de nouă, făcând excepţie la manele şi melodii de genul, acestea fiind complet excluse, cu şanse 0 în identificarea lor.

Download Audiggle

Articole asemanatoare

10 Thoughts to “Audiggle – program de identificat melodii”

 1. Desene Animate

  Cautam de foarte mult timp un program de genul asta. Acum am gasit. Multumesc.

 2. Nu este gratuit.
  L-am testat in urma cu cateva zile si poti identifica gratuit doar 5 melodii.
  Pentru restul platesti

  1. Da, mi-a scapat asta din cauza ca am identificat doar 2/3 melodii cu el.
   Se pare ca la ei pe site nu specifica asta.. sau cel putin eu nu am vazut. S-ar putea sa fie 5/luna.

 3. gaby

  Nu merge la mine daca nu am instalat microfon

  1. Normal, pentru ca nu poate capta sunet din exterior fara sa ai microfon, dar ar trebui sa-ti functioneze cu sunetul din interior, poate imi arati si un screenshot cu ce iti zice, de nu merge.

 4. Dodo

  multumesc muult>:D<
  am cautat si eu gen shazam si am gasit doar um program ciudat rau care imi sorteaza bibliteca muzica..musicbrains sau ceva in genu
  pacat ca nu ai decat 5 melodii pe luna la audigle:(
  oricum mie imi ajung
  mai astept programe dintr'astea smechere:)

  1. Cu placere! 🙂 Da, asta e cea mai urata chestie la acest program.. dar in caz ca ai nevoie doar pentru o gasi melodia demult cautata.. eu zic ca e perfect 5/luna, ca doar nu cred ca dai in fiecare zi de o melodie necunoscuta.

 5. Ionut

  Programul Tunatic poate sa identifice piesele muzicale de pe internet si nu are limitari http://www.wildbits.com/tunatic/

  1. L-am testat deja. Din pacate pe Windows 7 mie nu mi-a functionat.

Leave a Comment