KeyRocket – învaţă uşor hotkey-urile (tastele rapide) din Windows

Tastele rapide sau hotkey-urile vă ajută să salvaţi timp preţios atunci când lucraţi excesiv cu Windows-ul.
Există o mulţime de taste rapide care vă ajută la realizarea sarcinilor din Windows mult mai rapid, cum ar fi CTRL+C pentru copiere si CTRL+V pentru lipire, una din cele mai folosite hotkey-uri.
Ei bine, să înveţi aceste taste rapide nu e greu deloc, dar când sunt mai multe treaba se complică.
KeyRocket este o aplicaţie extrem de prietenoasă, în felul în care ne ajută să invăţăm mult mai plăcut şi rapid tastele rapide din Windows explorer şi din programele Office.

Aplicaţia conţine taste rapide pentru Windows Explorer, Microsoft Word, Microsoft Excel, Microsoft PowerPoint şi Microsoft Outlook. Acestea sunt listate împreună cu o descriere, potenţial, la cât de utile sunt fiecare în parte şi modul în care să notifice utilizatorul atunci când acesta foloseşte tasta respectivă.

Atunci când utilizaţi o tastă rapidă o să fiţi felicitaţi într-o mică fereastră care o să se deschidă in partea de jos, care vă arată şi tasta utilizată.

Puteţi vizualiza în filmuleţul de mai jos cu funcţionează acest program mai exact.

KeyRocket rulează pe Windows XP, Windows Vista şi Windows 7, pe 32 şi 64 de biţi.

Download KeyRocket

Articole asemanatoare

3 Thoughts to “KeyRocket – învaţă uşor hotkey-urile (tastele rapide) din Windows”

  1. […] WallSwitch este o aplicaţie gratuită, foarte mică ca şi mărime (>1mb), care schimbă automat wallpaper-ul, la intervale de timp setate de noi, cu posibilitatea de a schimba wallpaperele şi cu taste rapide (hotkey-uri). […]

  2. Tibi, multumesc mult pentru review. Ieri am lansat o extensie pentru Google Chrome ce te invata sa folosesti hokeyurile si pentru Gmail. O puteti gasi in Chrome Web Store sau aici: https://chrome.google.com/webstore/detail/dmocchgkijnbjdjkmlglaemjhhdiobbp

Leave a Comment