Joc cu mașini

Din categoria jocuri, că tot n-am mai vorbit de o grămadă de timp despre ele, vă prezint Driving Speed 2, un joc gratuit cu mașini care poate fi rulat cam pe orice sistem din 2005 în sus și poate fi jucat multiplayer.

Ce te surprinde prima dată la acest joc, pe lângă faptul că e complet gratuit, este faptul că este foarte realist, fiecare detaliu din el este construit așa cum trebuie și kitul de instalare are doar 106,79mb.

Driving Speed 2 este un joc de curse, deci cine ajunge primul la linia de sosire este câștigător! În caz că nu ajungi primul tastatura e de vină asta e, cine a zis că trebuie să fii mereu cel mai bun?

Pentru a juca multiplayer cu nebunii prietenii trebuie să vă conectați între voi prin LAN, una din posibilități este Hamachi.

Cerințe Sistem Driving Speed 2:
● Windows XP / Vista / Windows 7
● 1.5GHz CPU
● 512MB RAM
● 250MB spațiu pe Hard Disk
● Suport DirectX cu placă video de minim 256MB RAM

Download Driving Speed 2

Articole asemanatoare

9 Thoughts to “Joc cu mașini”

 1. […] 2010 Incearca Drive Speed 2, un joc cu masini multiplayer fain.. Reply With […]

 2. […] Motor Racers este unul din cele mai bune jocuri gratuite cu maşini de doar 37Mb. Jocul este în top jocuri gratuite pe GameHitZone, site-ul oficial a celor care fac […]

 3. adrian

  as vrea daca se poate sa puneti pe site jocul Lotus Challenge [PC] si un link pt download http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=IbBv93dTPPA , in rest multa bafta

 4. nikoleta

  datimi masini cruta sa aleg

 5. sdfgfhssfgsdfgggdgdfgfd

 6. KING

  de unde il descarc??????

 7. ionut

  foarte interensant jocul

Leave a Comment