Jocuri în browser cu GAIKAI

Probabil că dacă ar fi fost acesta primul serviciu de genu’, m-ar fi impresionat destul de mult, dar nefiind ceva nou, cel puţin pentru mine, să nu uităm de OnLive, mi se pare deja ceva obişnuit, de care sunt sigur că o să auzim tot mai des.
Da, este vorba despre jocurile în cloud, mai exact jocuri în browser care logic nu necesită instalare,
rulând pe orice sistem cu o bandă la internet de minim 6 MB şi cu Java instalat.

Punctele slabe la GAIKAI în comparaţie cu OnLive ar fi că aceste jocuri sunt doar demo, iar pe OnLive cele care pot fi jucate gratuit sunt full, dar pe ambele platforme jocurile pot fi jucate 30 de minute, ca apoi urmând să ne deconectăm de la joc şi să-l jucam de la capăt, asta în caz că mai vrem să facem asta, ori de câte ori expiră acest timp.
Astfel jocurile de pe platforma OnLive nu prea au relevanţă că sunt sau nu oferite gratuit în versiunea full, atâta timp cât o luăm de la capăt după 30 de minute, fără a putea salva ceva din ceea ce am realizat.

După ce accesăm site-ul GAIKAI, pentru a vedea lista cu toate jocurile disponibile dăm pe More Games, unde o să ne fie afişată o listă întreagă cu toate jocurile care pot fi jucate pe acest site.
Jocurile nu pot să zic că se mişcă excelent, mai ales că am şi un ping destul de bun, dar se mişcă cât să putem juca, sau poate la voi se mişcă altfel, nu ştiu, cel puţin la mine nu se mişcă extraordinar, un motiv pentru care pot spune că acestea nu sunt nicidecum jocurile viitorului, pentru că nu poţi să zici că sunt ca şi cum le-ai juca în calculator, fiind o diferenţă între ele destul de vizibilă.

Site: gaikai.com

Articole asemanatoare

2 Thoughts to “Jocuri în browser cu GAIKAI”

Leave a Comment