LojiklSweep – program de făcut backup la setările din windows, registrii, fişiere & foldere

Dacă ai fişiere în calculator pe care nu ai vrea să te rişti să le pierzi vreodată, atunci ar trebui să le faci un backup, nu se ştie niciodata când hard disk-ul se poate strica, sau un virus ar putea corupe aceste fişiere.
LokijklSweep te poate ajuta în sensul ăsta, si pe langă fişierele si folderele din calculator, el poate face backup si la registrii, sau setările din Windows.

Înaine de a începe utilizarea acestuia, trebuie să ne înregistrăm şi să activăm aplicaţia, direct din interfaţa acesteia, unde apare Registration and Donation, pe Request A License, unde o să se deschidă o pagină în browser, de unde dăm pe New Registration, iar apoi ne înregistrăm.

Imediat ce am dat pe butonul de Submit, mai jos o să ne apară licenţa, ep care o copiem si o punem în program.
Şi asta e tot, acum putem utiliza aplicaţia gratuit.

Din interfaţa principală putem crea un nou plan de backup, fie alegând metoda să ne facă un backup automat la toate opţiunile comune, fie alegând să facem backup după preferinţe.
La backup-ul dupa preferinţe, Start manually creating your own custom Project, selectăm din partea stângă setările la care acesta să le facă backup, cum ar fi Current User Profile, Desktop, Fonts etc., fisierele, registrii sau îi setam când sa facă automat backup la un timp stabilit de noi, dând la Backup Schedules pe butonul Add.

LogiklSweep rulează pe versiunile de 32 şi 64 de biţi ale sistemelor de operare Windows XP, Windows Vista, Windows 7 şi Windows 8.

Download LogiklSweep

Articole asemanatoare

One Thought to “LojiklSweep – program de făcut backup la setările din windows, registrii, fişiere & foldere”

Leave a Comment