Bvckup – program de backup automat

Bvckup copiază conţinutul unui director ales de noi iar apoi îl ţine sincronizat ca toate modificările făcute în acesta să se facă automat şi în directorul de backup, având totul sub control în timp real.
După instalare acesta o să ne apară în taskbar, dublu-click pe inconiţa ori de câte ori avem nevoie să intrăm în interfaţă.
Pentru început o să dăm din meniu pe File iar apoi pe New Backup, pentru a seta un nou director căruia să i se facă backup în premanenţă la tot conţinutul acestuia.

Din New backup setăm la Description o descriere despre backup-ul care urmează să-l facem, iar la Source şi Destination setăm sursa şi destinaţia(locul) directorului unde o să se salveze backup-ul, iar apoi dăm pe More în caz că vrem să facem şi alte modificări, cum ar fi sincronizarea backup-ului după modificarea folderului sau la fiecare 5 minute, sau ce fişiere din acel director să se sincronizeze cu backup-ul, toate sau doar doar cele modificate.

Bvckup este complet gratuit şi are un consum de resurse foarte mic, iar momentan este în versiunea de teste.
Rulează pe toate Windows XP şi Windows 7.

Download Bvckup

Articole asemanatoare

2 Thoughts to “Bvckup – program de backup automat”

  1. […] pe care nu ai vrea să te rişti să le pierzi vreodată, atunci ar trebui să le faci un backup, nu se ştie niciodata când hard disk-ul se poate strica, sau un virus ar putea corupe aceste […]

Leave a Comment