Măreşte viteza de acces la paginile de internet

Ştiaţi că unul din cei mai importanţi factori în creşterea vitezei la accesarea paginilor de internet este alegerea celor mai bune DNS-uri?! Dacă raspunsul e NU, atunci s-ar putea cu acest articol să-ti măreşti puţin timpul de încarcare la accesarea paginilor web!

Firma la care suntem abonaţi la internet sau de unde utilizaţi internetul oferă propriile lor DNS-uri iar în multe cazuri acestea nu sunt cele mai bune, astfel schimbând la ele viteza de acces la paginile de internet o să se schimbe radical.

O altă soluţie este DnsSpeeder, o aplicaţie gratuită care foloseşţe propriile DNS-uri, atunci când accesam o pagină nevizitată până acum sau localhost pentru a stoca datele şi mări viteza la paginile web deja vizitate. Mai pe înţelesul tuturor, propriile DNS-uri or să fie înlocuite cu localhost, păstrând cookie pe propriul calculator folosindul pe post de DNS în locul DNS-urilor oferite de provider.

A se şti de la început faptul ca aplicaţia este portabilă şi nu necesită instalare, astfel atunci când o închideţi toate setările făcute de ea o să revină la normal!

Cum am spus şi mai sus, acesta utilizează propriile DNS-uri atunci când accesâm o pagină nevizitată după instalarea programului, iar acestea nu pot fi cele mai bune DNS-uri asa că recomand schimbarea lor cu cele oferite de provider sau cele de la Google 8.8.8.8 si 8.8.4.4.
Pentru a face asta dăm sus pe Tools şi apoi pe Restore.

Odată dat pe Restore selectăm de la Adapter adaptorul folosit pentru conexiunea la internet, dacă aveţi doar unul o să se afişeze doar unul, dacă aveţi mai multe o să trebuiască sa alegeţi unul din ele, pe cel utilizat, în cazul meu Dell Wirelles.

Download DnsSpeeder(ultimul din listă)

Bookmark the permalink.

2 Comments

  1. link ceva de download??

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.