Program de ascultat şi înregistrat radio online

Screamer Radio este un player gratuit în care putem asculta şi înregistra posturi de radio live/online din întreaga lume, inclusiv România.
Toate posturile radio oferite pentru România funcţionează excelent iar printre ele se numără şi cele mai cunoscute posturi precum Kiss FM, Europa FM, Radio 21, ProFM şi multe altele.

Aplicaţia, pe lângă faptul ca are dimensiuni reduse şi o interfaţă extrem de simplă în utilizare, având şi limba românâ, se poate lua şi în versiune portabilă, fără instalare.

Pentru început o să vrem sa testăm posturile radio dacă funcţionează in ele, este?
Aici totul este simplu, nu trebuie decât să intrăm pe lista de posturi radio din România pe care o puteţi găsi direct la acest link http://www.screamer-radio.com/directory/browse/category/41/ şi să alegeţi un post din cele oferite acolo.

Odată ales postul de radio nu ne ramâne decât să dăm click pe el, in acea pagină web, şi să dăm copy(copiere) la adresa unde apare Live streams:, în cazul lui KissFM ea fiind http://80.86.106.136/listen.pls.

După copierea adresei de live stream ne ducem în aplicaţie şi dăm sus pe Fisier şi apoi pe Deschide URL.
Odată ce am dat acolo o să se pasteze(lipească) automat adresa care am copiat-o mai sus.

Desigur mai putem să ne facem direct în aplicaţie propria lista de live stream-uri/radio-uri preferate la care o să avem acces rapid fără să mai fim nevoiţi să mai intrăm pe site să copiem adresa, totul de sus din meniu Favorite.

Şi acum partea interesanta, pentru care mulţi probabil vor descărca aplicaţia: înregistrarea posturilor radio.
Şi acest pas este extrem de simplu. Dăm sus din meniu pe Inregistrare iar apoi pe Porneste inregistrarea.
Desigur putem da pe Record only current track ca acesta să înregistreze doar piesa curentă.
După ce înregistrarea e gata dăm tot sus pe Inregistrare şi pe Opreste inregistrarea.

Aceste înregistrări le găsim dând pe Deschide Directorul de Inregistrari tot de sus de la Inregistrare, toate structurate frumos în foldere dupa numele posturilor de radio pe care s-au făcut înregistrările.

Aplicaţia este fără doar şi poate una din cele mai bune aplicaţii gratuite de ascultat radio online oferind tot ce ar vrea un ascultator de posturi radio de la un astfel de program/player sau cum vreţi voi să-i ziceţi.

Download Screamer Radio

Articole asemanatoare

5 Thoughts to “Program de ascultat şi înregistrat radio online”

  1. Download vreau un program care sa pot inregistra si sa ascult melodia in timp ce inregistrez

  2. […] Maximus este un program gratuit cu care putem asculta şi înregistra de la orice radio care emite online. Aplicaţia e ceva mai complexă, dar ăsta nu e un lucru deloc rău, având […]

  3. presecan gheorghe

    Este exceptional!

  4. BOGDAN

    ESTE O MARE BASINA!

Leave a Comment