Sincronizează subtitrările simplu cu Subtitle Mechanic

Atunci când luaţi o subtitrare uneori aceasta nu este sincronizată pentru filmul pe care tocmai l-aţi cumpărat iar asta poate fi o problemă în caz că nu mai găsiţi o altă subtitrare care să se potrivească cu filmul achiziţionat.

Cu Subtitle Mechanic putem sincroniza subtitrările la filme simplu şi rapid. Şi cu BS.Player putem face asta direct din timpul vizionării unui film, dar probabil pentru unii e prea greu de utilizat acea funcţie iar acest program vine în ajutor.
Subtitle Mechanic suportă subtitrările în formatele SUB, SRT sau TXT şi este o aplicaţie portabilă.

La utilizare este foarte simplu, încărcăm subtitrarea dând pe Load iar apoi săgeata de înainte sau de înapoi mutăm timpul de afişare al subtitrării. Spre ex. dacă subtitrarea este în urmă cu 5 secunde dăm pe acea sageată până că apare dată cu 5 secunde înainte după acea sageată “–>”.

Pentru a reseta modificările făcute asupra subtitrării dăm pe Reload şi aceasta o să revină instant la normal.

Download Subtitle Mechanic

Articole asemanatoare

6 Thoughts to “Sincronizează subtitrările simplu cu Subtitle Mechanic”

 1. zame77

  Hristos a Inviat !Paste Fericit tuturor !

  1. Adevarat A Inviat! Multumim, Paste Fericit si tie!

 2. manticore1580

  Salut tuturor.Acest softulet,este bine ca a fost creat,dar nu are nici un efect.Ma joc cu el de 15min,am incercat toate functiile acestui soft,dar degeaba.El intradevar modifica timpii subtitrarii dar….nu inteleg de ce nu are nici un efect.

  1. CoStinel

   Are si el problemele lui.

   1. Acel fisier de la subtitrare nu trebuie sa fie in utilizare, sa il ai intr-un player atunci cand il modifici, astfel nu o sa se salveze ce ai modificat in program.
    Dupa ce l-ai modificat il bagi in player cu acel film si o sa vezi efectul.

Leave a Comment