Probabil cel mai bun program de mutat / copiat fişiere

Când copiem sau mutăm mai multe date din calculator pe altă partiţie, ori alt hard disk, de multe ori avem de aşteptat o lungă perioadă de timp pentru finalizarea sarcinii. Pentru astfel de sarcini exista diverse programe care ne ajută în copierea şi mutarea datelor cu o viteză mărită.
Anul trecut scriam de TeraCopy, cred ca cel mai cunoscut program de copiat şi mutat fişiere / foldere, iar astăzi o să descoperim ExtremeCopy, care după cum spune şi titlul, e probabil cel mai bun program de copiat şi mutat foldere / fişiere dintr-un loc în altul.

ExtremeCopy este gratuit, iar după instalare o să se deschidă o interfaţă destul de simplă, care conţine opţiunile de care avem nevoie pentru a muta datele dintr-o parte în alta. Source file reprezintă locul fişierelor / folderelor pe care urmează să le mutăm, iar Destination file, destinaţia fişierelor / folderelor.

Odată apăsat butonul de Move o să ne fie afişat progresul copierii, cu date despre viteza acesteia, timpul rămas sau statusul copierii / mutării.

Aplicaţia se integrează automat în Windows, şi astfel când o să dăm click dreapta pe un fişier / folder o să observăm opţiunea copy with ExtremeCopy, de unde o să copiem şi mutăm mult mai rapid fişierele şi folderele. Este disponibil şi într-o versiune portabilă.
Compatibil cu Windows XP, Windows Vista, Windows 7 şi Windows 8.

Download ExtremeCopy

Articole asemanatoare

Leave a Comment