Emsisoft Emergency Kit: un antidot gratuit împotriva infecţiilor de tip malware

Emsisoft Emergency Kite un  utilitar gratuit, portabil, care scanează, detectează şi şterge infecţiile de tip malware din calculator, pe sistemele bazate pe Windows.
Faptul că acest utilitar este portabil uşurează utilizarea acestuia, putând fi rulat imediat după descărcare şi dezarhivare, sau direct de pe un stick USB.

La prima rulare a acestuia putem observa, ca şi în imaginea de mai sus, 4 opţiuni.
Cu Emsisoft Emergency Kit Scanner putem scana calculatorul în detectarea viruşilor, troienilor, Spyware, Adware, keylogger şi alte infecţii care ne-ar putea pune în pericol calculatorul nostru, cu Emsisoft Commandline Scanner putem face cam acelaşi lucru, doar că aici nu avem o interfaţă, Emsisoft HiJackFree este o opţiune pentru cei mai puţin avansaţi, care ajută în detectarea şi ştergerea malware-ului manual, afişându-ne proceserel, serviciile, driverele, autorun-unurile şi alte chestii utile pentru o detectare cât mai simplă iar cu Emsisoft BlitzBlank putem şterge fişierele care nu se lasă şterse din sistem.

Emsisoft Emergency Kit rămâne singurul scaner gratuit cu dual-engine. Acesta utilizează aproape 12 milioane de semnături ale malware-ului cunoscut şi rulează la fel de rapid ca şi o scanare cu un singur engine, datorită eliminării de semnături redundante.

Rulează pe Windows XP, Windows Vista, Windows 7 şi Windows 8, pe 32 şi 64 de biţi.

Download Emsisoft Emergency Kit

Bookmark the permalink.

7 Comments

  1. cosmin(luceafar)

    un progam bunicel dar are o mica problema scanarea dureaza enorm de mult si navigarea pe net in tipul scanari merge foarte greu dar imi place ca nu necesita instalare si banuiesc ca progamul e conceput sa fie folosit o data pe luna si nu in fiecare zi asa cum unii poate se asteapta:D

  2. Va rugam sa prezentati orice eroare, probleme sau propuneri de imbunatatire [email protected] astfel incat sa putem pastra imbunatatirea produselor noastre. Tot feedback-ul este binevenit si va fi onorat in mod corespunzator.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.