Emsisoft Emergency Kit: un antidot gratuit împotriva infecţiilor de tip malware

Emsisoft Emergency Kite un  utilitar gratuit, portabil, care scanează, detectează şi şterge infecţiile de tip malware din calculator, pe sistemele bazate pe Windows.
Faptul că acest utilitar este portabil uşurează utilizarea acestuia, putând fi rulat imediat după descărcare şi dezarhivare, sau direct de pe un stick USB.

La prima rulare a acestuia putem observa, ca şi în imaginea de mai sus, 4 opţiuni.
Cu Emsisoft Emergency Kit Scanner putem scana calculatorul în detectarea viruşilor, troienilor, Spyware, Adware, keylogger şi alte infecţii care ne-ar putea pune în pericol calculatorul nostru, cu Emsisoft Commandline Scanner putem face cam acelaşi lucru, doar că aici nu avem o interfaţă, Emsisoft HiJackFree este o opţiune pentru cei mai puţin avansaţi, care ajută în detectarea şi ştergerea malware-ului manual, afişându-ne proceserel, serviciile, driverele, autorun-unurile şi alte chestii utile pentru o detectare cât mai simplă iar cu Emsisoft BlitzBlank putem şterge fişierele care nu se lasă şterse din sistem.

Emsisoft Emergency Kit rămâne singurul scaner gratuit cu dual-engine. Acesta utilizează aproape 12 milioane de semnături ale malware-ului cunoscut şi rulează la fel de rapid ca şi o scanare cu un singur engine, datorită eliminării de semnături redundante.

Rulează pe Windows XP, Windows Vista, Windows 7 şi Windows 8, pe 32 şi 64 de biţi.

Download Emsisoft Emergency Kit

Articole asemanatoare

8 Thoughts to “Emsisoft Emergency Kit: un antidot gratuit împotriva infecţiilor de tip malware”

 1. cosmin(luceafar)

  un progam bunicel dar are o mica problema scanarea dureaza enorm de mult si navigarea pe net in tipul scanari merge foarte greu dar imi place ca nu necesita instalare si banuiesc ca progamul e conceput sa fie folosit o data pe luna si nu in fiecare zi asa cum unii poate se asteapta:D

  1. Gelu

   numai asta ar fi problema ?
   L-am descaqrcat , am vazut ce vrea sa stearga si am vrut sa renunt la kitul de instalare , numai ca nu ma lasa sa-l styerg!!!
   Intru in registri pentru asta

   1. Opreste-i procesul din Task Manager sau restarteaza sistemul si o sa-l poti sterge.

    1. None can doubt the vetcairy of this article.

    2. We’ve go through a few of you and I will have to admit you possess the main for those! Excellent really reads these products, things are all crystal clear as well as simple! Wonderful!

    3. I’ve been looking for a post like this for an age

 2. Va rugam sa prezentati orice eroare, probleme sau propuneri de imbunatatire [email protected] astfel incat sa putem pastra imbunatatirea produselor noastre. Tot feedback-ul este binevenit si va fi onorat in mod corespunzator.

Leave a Comment