Cat de rapid tastezi? – 10FastFingers

10FastFingers este un site pentru cei care doresc să testeze cât de rapizi sunt la tastat.
Site-ul este extrem de simplu în utilizare, după accesare începem să rescriem cuvintele care apar în partea de sus, ca apoi pe final sa ne apara în partea de jos un rezultat care ne arată cuvintele tastate pe minut, apăsările de taste, cuvintele scrise corect şi cuvintele scrise greşit, plus un clasament după testele făcute în ultimele 24 de ore.

Tot pe final o să avem disponibil mai jos şi un link pe care îl putem distribui mai departe, în caz că vrem să vadă şi altcinva rezultatul nostru, ori îl putem distribui automat pe facebook sau twitter.

Pentru a apărea în top cu numele vostru trebuie să daţi pe butonul “Conectaţi-vă” aflat ceva mai sus, unde o să vă puteţi loga direct cu contul de facebook, twitter sau google +.

Site: 10fastfingers.com

Articole asemanatoare

5 Thoughts to “Cat de rapid tastezi? – 10FastFingers”

 1. Sorin

  Textul e complet aiurea, e chiar neplacut sa nu intelegi nimic din ce tastezi. Puteau sa aleaga un fragment de text care sa aiba o logica, si nu numai niste cuvinte aruncate aiurea. Un model foarte frumos in limba engleza este la http://play.typeracer.com. Succes !!

  1. Cel mai probabil acesta de care am scris e facut de straini, si iti dai seama.. au luat cuvinte random dintr-un dictionar de limba romana sau ceva..

 2. Cristii

  Am scos maxim 80 de cuvinte, la testul in limba romana 😀

 3. Sorin

  Intr-adevar nu era rau sa fie fraze logice, fragmente de text din domenii diferite (beletristica, tehnica, etc.). Totusi e simpatic la o prima vedere.

Leave a Comment