Program de înregistrat muzică de la orice sursă

Audio Recorder for Free este un program gratuit care ştie să facă un singur lucru, dar pe care îl face foarte bine, şi anume să înregistreze muzică sau un sunet oarecare redat în calculator sau cu ajutorul unui microfon de la TV, radio, sau orice altă sursă externă.

Aşa cum era de aşteptat, programul este foarte uşor de folosit, după instalare o să ne apară o interfaţă care conţine butoanele de înregistrare, oprire sau pauză, şi alte câteva opţiuni utile pentru înregistrarea oricărui sunet.

La Options, aflat sub butonul de înregistrare, putem seta din tab-ul General settings în ce format să se salveze înregistrările, default fiind .mp3, la tab-ul Hotkey putem seta doua taste rapide pentru înregistrarea şi oprirea unui sunet, default fiind F2 şi F3, iar la tab-ul Schedule putem programa o înregistrare, spre ex. în cazul unei emisiuni radio.

Tot de la setări din tab-ul General settings putem seta de la Output Directory locaţia unde să se salveze înregistrările noastre, default fiind C:\Documents and Settings\Administrator\My Documents\Audio Recorder for Free\.
Ieşim din setări şi dăm pe butonul de Show mixer windows, al 5-lea buton de culoare roşie, de unde o să setăm ce sunet să capteze, Stereo Mix, Lan in sau Microphone, în caz că vrem să-l setăm de la microfon.
În caz că default nu se înregistrează, setăm Stereo Mix, iar acum cu siguranţa o să funcţioneze, default fiind Line In.

Audio Recorder for Free este compatibil cu toate versiunile de Windows.

Download Audio Recorder for Free

Articole asemanatoare

3 Thoughts to “Program de înregistrat muzică de la orice sursă”

    1. narcis

      e un inceput nou

Leave a Comment