Program de convertit video, muzică, poze

De multe ori putem fi puși în situația de a fi nevoiți să convertim anumite fișiere pentru diferite motive cum ar fi redarea lor în playerul favorit din lipsă de codecuri, fie într-un format în care să aibă mărimea mai mică, ori pentru a le putea reda de pe un telefon mobil, toate acestea ducându-ne la un singur ajutor cu care ne-am putea face treaba, program de convertit fișiere dintr-un format în altul și dacă se poate acest program să fie și gratuit.

Format Factory este acel program gratuit de convertit fișiere dintr-un format în oricare alt format care ne-ar putea rezolva orice problemă legată de un format al unui fișier video, multimedia/poze/imagini și audio.

La instalarea lui nu uitați debifarea toolbar-urilor cu care vine, asta dacă nu vă plac toolbar-urile.

Format Factory poate să convertească toate fișierele video din și în formatele MP4/3GP/MPG/AVI/WMV/FLV/SWF, toate fișierele audio din și în formatele MP3/WMA/AMR/OGG/AAC/WAV și toate fișierele multimedia/foto din și în formatele MP3/WMA/AMR/OGG/AAC/WAV.

Pe lângă toate astea Format Factory mai poate să:
repare fișiere video și audio stricate
-să reducă dimensiunea unui fișier multimedia
-să suporte formatele multimedia a lui iphone și ipod
-să mărească/rotească o poza/imagine
Programul de convertit este disponibil în 60 de limbi printre care și limba română.

Formaty Factory este compatibil cu Windows 2000/XP/2003/Vista/7 fiind unul din cele mai bune programe gratuite pentru convertit fișiere dintr-un format în altul suportând extrem de multe formate cunoscute.

Download Format Factory

Articole asemanatoare

8 Thoughts to “Program de convertit video, muzică, poze”

 1. danutzu9

  nu prea ai mai postat articole interesante 🙂 xD

  1. Pentru unii si articolele astea pot fi interesante/utile…

 2. […] pe Select pentru a alege unde să salvăm toată lucrarea noastră făcută cu acest program iar la Convert to, formatul în care dorim ca acesta să se salveze, apoi dăm Join now, şi unirea fişierelor […]

 3. […] lângă faptul că acesta este un program excelent pentru convertirea multor tipuri de fişiere multimedia, acesta ne este util şi în cazul în care dorim să ştergem foarte rapid un sunet de pe fundalul […]

 4. MICKYYO

  un program de nota 10+

 5. deci..un tutorial ar fi bun:D

 6. petru

  un program de nota 000000000000000000000000000000000000000000000000000

 7. de ce nu merge programu ala reawel as vrea si eu un program de facut video cu poze

Leave a Comment