Program de dezinstalare gratuit

Advanced Uninstaller Pro nu demult a fost un program shareware, pe bani dar de acum vă puteți bucura de el gratuit devenind freeware.

Cu Advanced Uninstaller Pro putem dezinstala ușor și bine programele din calculator, putem monitoriza instalările, dezactiva sau șterge programele care pornesc odată cu Windows-ul, curăța aplicațiile, browserele în principal de cookie, putem șterge folderele/scurtăturile invalide din Start Menu Cleaner, schimbă fontul, modifică control panel-ul, curăța și optimiza regiștrii, șterge fișiere dublicate din meniu File & Folder Tools și multe alte opțiuni utile.

Și ca să fiu sincer, nu e mai bun ca Revo Uninstaller PRO, cel puțin mie așa îmi pare, deși are mai multe opțiuni. Despre Revo am scris acum ceva timp, dar din păcate este trial doar 30 de zile.

Cum se comportă la dezinstalari?!
Se comportă excelent. Dezinstalează rapid, șterge bine după fiecare program și nu lasă nimic în urma lor.

Programul este făcut să fie ușor în utilizare pentru ca orice utilizator de Windows 7, Windows XP și Windows Vista să se descurce cu el fără niciun fel de complicații.

Download Advanced Uninstaller PRO

Articole asemanatoare

4 Thoughts to “Program de dezinstalare gratuit”

 1. Ionut

  Excelent, chiar mai cautam si eu cate o alternativa la revo pro care e pe bani. Dar zimi, daca a fost un program comercial ma gandesc ca e mai bun decat toate astea free si chiar mai bun si decat Iobit Uninstaller nu-i asa? Pt ca la astea PRO se monitorizeaza fiecare instalare in pc.

  1. E greu sa faci o comparatie intre astfel de programe.. pentru ca toate dezinstaleaza la fel, eficient!
   Daca e sa ne luam dupa optiunile oferite, da, acesta e mai bun!

 2. Sorin

  Personal folosesc RevoUninstaller, care poate fi facut portabil prin simpla copiere a fisierului executabil (3 MB) pentru ca imi place simplitatea si functionalitatea. Nu am folosit Advanced Uninstaller Pro, dar am auzit lucruri bune despre el. Recomand un soft dedicat pentru dezinstalare de programe, cel din windows fiind varza.

Leave a Comment