Program de făcut filmuleţe din poze cu muzică

Extra Photo to Video Converter Free este un program gratuit care ne ajută să facem rapid şi uşor filmuleţe din poze (slideshow-uri), cu muzică pe fundal, cu posibilitatea adăugării unei subtitrări şi efecte între poze.
Programul este atât de simplu de utilizat încât orice utilizator cu cunoştiinţe minime poate să facă un filmuleţ cu acest program, având toate opţiunile necesare creării acestuia la îndemână.

Pentru a adăuga imagini în filmuleţ dăm pe Add, buton aflat ceva mai jos, sau pentru a adăuga muzică pe fundal pe iconiţa indicată în imaginea de mai jos, iar pentru a şterge ceva pe Delete.
Efectele dintre imagini le găsim în partea stângă, la Effect.

La finalul creării filmuleţului dăm de mai jos pe Start, unde o să se deschidă o nouă fereastră de unde setăm la Video size rezoluţia filmuleţului, la Output file dăm pe Browse de unde selectăm locul unde să se salveze filmuleţul făcut iar pe final dăm din nou pe butonul de Start.

Rulează pe toate versiunile de Windows.

Download Extra Photo to Video Converter Free

Articole asemanatoare

10 Thoughts to “Program de făcut filmuleţe din poze cu muzică”

 1. surmei flory

  mistoooo

 2. enykutzaa

  imi zike shy mie cnv cum se descarca acest program???? pls

 3. hytfgyhnteyhn fvfnrdtf

  dc nu mmmmmmmmmmeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrgggggggggggggeeeeeeeeeeeeeee>??????????????????

 4. irinuka

  chiar de ce nu merge vreau sa ..s…t…i…u.
  ca vreau si yo sa fak un film

 5. VASEA

  SI CUM FUNCTIONEAZA

 6. Puteti descarca de aici Picasa 39 un alt program de creat clipuri din poze sau de creat clipuri video pe care puteti adauga text si muzica.: http://descarcaprograme.webs.com/program-editat-poze-clipuri

Leave a Comment