Program foarte simplu de înregistrat desktop-ul

Programele de înregistrat desktop-ul nu sunt greu deloc de găsit, dar câte din ele sunt oferite gratuit în totalitate? Foarte puţine, majoritatea adaugă automat pe video un text cu numele programului sau îl oferă gratuit doar pentru înregistrari de câteva secunde, insuficient pentru cineva care doreşte să înregistreze ceva care necesită mult mai mult timp.

Astăzi am descoperit Rylstim Screen Recorder, un program perfect de captat desktop-ul cu un design plăcut şi foarte uşor de înţeles şi utilizat. Programul suportă mai multe codec-uri şi îi putem schimba rata de frame-uri (cadre), fiind un program destul de complex în opţiuni.

Pentru a porni înregistrarea dăm pe Start Record, iar programul o să se bage automat în taskbar, iar pentru a o opri pe tasta F9 sau dând click pe icnoniţa din taskbar.
După ce am oprit înregistrarea, aceasta o să se redea automat în playerul favorit.

Este de menţionat faptul că programul afişează anunţuri pe interfaţa principală, dar nu şi pe înregistrări, ceea ce nu poate să fie decât un lucru foarte bun.
Rulează pe Windows XP, Windows Vista, Windows 7 şi Windows 8. L-am testat pe Windows XP (x84).

Download Rylstim Screen Recorder

Articole asemanatoare

5 Thoughts to “Program foarte simplu de înregistrat desktop-ul”

 1. Dodo

  Recunosc că nu am încercat acest program dar nu văd cum l’ar putea bate în uzabilitate şi uşurinţă în utilizare pe fast stone capture v7.1, care de altfel e cel mai folosit program în domeniu.

 2. ionut

  Greu de gasit nu sunt, dar tu reusesti intotdeauna sa le recomanzi pe cele mai proaste doar pentru a mai avea un articol bun. Cred ca ti s-au gatat programele de facut filmulete din poze si ai intrat in pana de idei. Noroc cu anunturile de la google ca altfel n-ai vedea nimic interesant pe blogul asta.

  1. Mei, am si eu o viata, si momente in care nu reusesc sa imi fac timp sa postez zi de zi articole “interesante” cu programe care sa fie pe placul tau. Programul nu este rau deloc, daca l-ai fi testat probabil ca ti-ai fi dat seama de asta + ca nu strica niciodata o alternativa.
   In fond, daca nu vezi nimic interesant la acest blog, ai libera alegere sa nu mai intri pe el.
   Nu am ramas niciodata in pana de idei, timpul nu mi-a permis zilele astea sa ma ocup si de acest blog, iar cand imi permite ma revansez cum pot.

 3. steff

  Dodo… ce sa zic.. daca nu stii sa folosesti un program atat de simplu inseamna ca esti batut in cap nu alta..

Leave a Comment