Program de făcut screenshot cu upload automat

Am dat din întâmplare de un program de făcut screenshot extrem de rapid cu upload direct pe serverele proprii, sau pe propriul host, indicând datele FTP.
ScreenCap se numeşte şi nu are o interfaţă, iar după descărcarea sa dând dublu-click pe fişierul .exe o să avem programul rulat şi vizibil în taskbar, fără niciun pas de instalare.

Sincer nu ştiu cât timp sunt păstrate pozele care le uploadăm, acestea fiind uploadate pe propriul lor server, iar după fiecare captură o să avem automat în clipboard (copy-paste) link direct către captura făcută, asemănător acestuia: http://screencap.net/f/c09937ba.png.
Programul e uimitor cum face uploadarea imaginilor, fiind mult mai rapid decât hyperdesktop.

Putem seta programul să pornească automat cu Windows-ul, ceea ce şi recomand, dând click dreapta pe iconiţa apărută în taskbar iar apoi pe Options, de unde o să bifăm pe Run at Windows Login, iar apoi o să dăm pe butonul de Save.

Pentru a face o captură dăm click dreapta pe iconiţa din taskbar iar apoi pe Capture Custom, sau mai rapid tastând combinaţia CTRL+1.
Fără alte comentarii, un program de făcut screenshot-uri extrem de util, în special celor care au nevoie de un program care să fie rapid în tot ceea ce poate să facă (captură şi upload).

Download ScreenCap

Articole asemanatoare

Leave a Comment