Program de făcut screenshot rapid

Din colecția programe de făcut screenshot-uri rapid, Puush e un candidat ideal.

Puush este un program gratuit de făcut screenshot-uri rapid cu upload automat pe propriile servere care ne oferă link automat în clipboard (copy&paste) de genul http://puu.sh/lB56, ca și Hyperdesktop despre care n-am ezitat să scriu.

Pentru a utiliza puush avem nevoie de un cont pe care îl facem extrem de rapid.
De ce spun asta? pentru că tot ce trebuie să completăm este email-ul pe care primim link-ul de validare al contului și parola.

După ce ne-am făcut contul ne logăm la my account unde în primul pas o să ne pună să alegem numele galeriei și inclusiv link-ul acesteia.

Acum, după ce am ales numele galeriei o să ne apară 3 galerii principale, Public (oricine poate vizualiza pozele), Private (nimeni nu poate vedea pozele fără acordul tău) și Gallery (galerii de poze).

Nu ne rămâne decât să descărcăm programul puush de pe http://puush.me/ (sus dreapta).

Pentru a face un screenshot cu puush avem două modalități, prin comenzile de taste sau prin click dreapta pe iconița care o să apară în taskbar și alegând opțiunea de screen.

Avem 200 de MB pentru screenshot-uri, suficient să facem o grămadă de poze.

Pentru a utiliza puush trebuie să ne logăm și în program cu datele folosite la înregistrare pe site, o să ne apară automat opțiunile de logare atunci când vrem să facem un screen.

Download puush

Articole asemanatoare

Leave a Comment