Program de monitorizare PC – KidLogger

KidLogger este un program gratuit şi foarte mic ca şi mărime, ultima versiune scoasă având doar 1050 Kb, cu care ne putem monitoriza calculatorul, începând de la tastatura şi istoric browser ori descărcări, foldere şi fişiere, aplicaţii utilizate, mai exact, toată activitatea petrecută la acel calculator monitorizat.

La prima rulare a lui KidLogger o să avem o interfaţă simplă, care conţine opţiunile necesare pentru configurarea acestuia. Putem alege ce utilizatori să monitorizeze, la View current log să vedem tot ce a monitorizat acesta, inclusiv screenshot-uri, Options pentru a face diverse setări, iar Copy este pentru a copia programul pe o unitate USB, cu tot cu setările făcute la acesta.

Revenind la Options, pentru ca acesta să monitorizeze tot ce mişcă o să trebuiască să bifăm totul din TAB-ul General până la Enable Password Protection, de unde bifăm doar dacă avem nevoie de acele opţiuni.
Folderul default unde putem vizualiza tot ce a captat acesta este C:\Program Files\KidLogger\logs\.
Pentru a monitoriza totul în screenshot-uri o să ne duce din Options în TAB-ul Screen capture, unde o să setăm timpul în care acesta să facă acele poze la ecran, iar acesta este capabil şi să captureze şi apelurile video de pe Skype.

Când aţi terminat cu setările mergeţi în prima interfaţă a acestuia, bifaţi utilizatorii pe care doriţi să-i monitorizaţi (Administrator) iar apoi daţi pe Start logging, şi toată monitorizarea o să înceapă.
KidLogger rulează pe Windows XP, Windows Vista, Windows 7 şi Windows 8 (32 şi 64 de biţi).

Download KidLogger

Articole asemanatoare

2 Thoughts to “Program de monitorizare PC – KidLogger”

  1. Bun articol, nu s-a mai scris de mult timp despre keylloger

Leave a Comment