Cum să faci rapid filmuleţe din poze cu muzică pe fundal

Nu demult vorbeam de ProShow Gold sau Slideshow Creator, două programe excelente de făcut filmuleţe din poze, care din păcate pentru mulţi nu sunt cea mai bună alegere, fiind nu tocmai cele mai rapide programe de făcut filmuleţe, mai ales că necesită instalarea lor in calculator, o chestie destul de grea pentru unii.
De data asta nu mai trebuie să pierdem vremea cu instalarea unui program anume în calculator, Slide.ly fiind o aplicaţie web cu care putem face direct din pagina browserului un filmuleţ din poze, capabil să extragă pozele noastre de pe facebook, sau direct din imaginile de pe Google, totul făcăndu-se mult mai rapid şi simplu decât cu un program instalat.

Prima dată când accesăm site-ul o să trebuiască să dăm pe Connect and Create pentru a ne conecta direct cu contul de facebook sau pe Sign up to slide.ly în caz că nu vrem asta.
După înregistrare o să înceapă crearea filmuleţului din poze, în caz că am ales logarea cu facebook o să ne incarce automat pozele de pe facebook, cu care avem posibilitatea de a face un filmuleţ.

Pentru a selecta o poză dăm pe acel folder de culoare galbenă cu acel semn de plus de culoare albastră.
Pentru a ajunge la pasul al doilea, pasul în care o să alegem melodia de pe fundal, ne ducem cu scroll în jos.
Putem căuta pe Youtube sau Soundcloud, iar şi aici pentru a selecta o melodie ne ducem cu cursorul mouse-ului pe ea şi dăm pe Use Song.

Şi acum finalul. Pentru a vizualiza şi salva ce am construit dăm pe butonul Preview and Save Slidely, locaţia lui fiind ceva mai jos şi care este destul de vizibil.
După vizualizare şi adăugare efecte, în caz că dorim asta, dăm pe Save & Publish.
Dând pe Embed aflat în colţul din dreapta jos, o să primi codul pe care îl putem publica pe un blog, sau forum, ori putem copia doar link-ul acestuia, dând pe Copy.

Ţineţi minte faptul că puteţi edita oricând un filmuleţ făcut dând pe profil sus la My Slidelys iar apoi pe Edit this Slidely.

Site: slide.ly

Articole asemanatoare

3 Thoughts to “Cum să faci rapid filmuleţe din poze cu muzică pe fundal”

 1. Mariuca Boroica

  Cum fac video ?ca habar nu am!:D

  1. Anonymous

   cum s fac ca nustiu

 2. daniel

  este cel mai bun program de facut videoclipuri decara Maniel Maican

Leave a Comment