Program de monitorizat temperatura la procesor

Atunci când am probleme cu supraîncălzirea procesorului/laptopului, ca și acum, îmi iau Core Temp pentru a vedea cât mai are procesorul până să facă “poc!”.
Ceea ce face Core Temp mai special în comparație cu multe alte programe de monitorizat temperatura procesorului este că acesta este capabil să monitorizeze și afișeze temperatura pentru fiecare nucleu al procesorului în parte.

Practic cu acest program puteți vizualiza în timp real temperatura procesorului, puteți vedea când se încinge mai mult, la ce sarcini și astfel puteți să evitați necazurile unei arderi prin calculator care s-ar putea produce din cauza supraîncălzirii..

La instalare mare grijă la fereastra din imaginea de mai jos, asta dacă nu vreți să instalați alte chestii pe lângă, făcând Decline evitați instalările de așa zise “cadouașe”.

Programul este foarte simplu în utilizare, după instalare o să ne arate și în taskbar gradele procesorului în timp real. La Tools putem vedea informații despre sistem și mai putem face screenshot din program(f9) fără a avea nevoie de un program de făcut screenshot.

Core Temp este complet gratuit și compatibil cu Windows 2K / XP / Vista / Vista64 / 7 / 7 x64.

Download Core Temp

Articole asemanatoare

5 Thoughts to “Program de monitorizat temperatura la procesor”

 1. cristian

  Titlul. ți se pare ciudat sau nu, îl vede Google cu densitate mare pentru cei care încearcă să-și alfe temperatura atunci când cred că au febră. O să le fie foarte util titlul ășta! Continuă așa, mă distrez tot mai mult! :))))

  1. : )) Eee, nu e chiar asa cum pare.. ia vezi titlul complet, sus la tab! : >
   Nu e asa rau sa amesteci software-ul cu chestii haioase. 😀

 2. CoStinel

  Mersi, de acum nu o sa mai folosesc Aida pentru a afla temperatura ci o sa-l folosesc pe acesta 🙂

 3. […] ceva timp am vorbit despre CoreTemp, un program foarte cu care poti sa vezi temperatura procesorului. Acum e rândul lui Open Hardware […]

Leave a Comment