Program de redimensionat imagini – FreeSizer

Majoritatea programelor de redimensionat imagini nu sunt capabile să ofere informaţii despre imagini înainte ca acestea să fie redimensionate şi salvate în calculator, iar ăsta nu e un lucru foarte bun, mai ales când vrem să ştim dinainte dimensiunea imaginii redimensionate, pentru a ne scuti de timpul pierdut şi click-urile apăsate.

FreeSizer face diferenţa aici, prin faptul că el este capabil să ofere informaţii despre imaginile selectate către redimensionare, afişând dinaintea redimensionării lor memoria pe care acestea o să o ocupe şi dimensiunea selectată.


Când am spus dimensiunea selectată m-am referit la opţiunea din interfaţa acestuia, şi anume la “Select Resizing Profile”, de unde alegem pentru ce anume dorim să redimensionăm imaginea, fiind dimensiuni setate default pentru fiecare categorie, iar dacă dorim să o redimensionăm cum vrem noi, dăm pe Custom, aflat jos detot.

Pentru a seta dimensiunea la Custom ne ducem în tab-ul Settings de unde putem seta dimensiunea preferată pe care o dorim atunci când selectăm pe Custom-ul din imaginea de mai sus.
Programul este foarte simplu de utilizat, aşa că nu cred că o să fie probleme pentru nimeni la acest capitol.

Deţine si o versiune portabilă şi rulează pe Windows XP, Windows Vista şi Windows 7.

Download FreeSizer

Articole asemanatoare

One Thought to “Program de redimensionat imagini – FreeSizer”

Leave a Comment