Redimensionare imagini cu ImageResizer

ImageResizer este un program foarte simplu cu care putem redimensiona mai multe imagini/fotografii în acelaşi timp în funcţie de lăţime ori înalţime, ori putem să schimbăm formatul lor, totul cu un simplu click de mouse.
Adăugarea imaginilor sau folderelor spre redimensionare poate fi făcută cu drag&drop sau cu opţiunile oferite în meniul de sus, prima fiind pentru a adăuga o imagine iar a doua pentru a adăuga un folder cu imagini.

Aplicaţia are 7 moduri diferite de redimensionare, printre care Width & Height cu care putem schimba lăţimea şi înălţimea, Width pentru a modifica lăţimea păstrând înălţimea iniţială iar Height pentru a modifica înalţimea păstrând lăţimea, Fit pentru a păstra dimensiunea, Percentage pentru a mări sau micşora imaginea în procente, Desktop pentru a modifica imaginea în funcţie de rezoluţia desktop-ului şi Desktop (Keep proportions) pentru a păstra dimensiunile, toate acestea la Mode.

Odată ce am selectat dimensiunile, formatul, JPG, PNG, TIF sau BMP şi de la Destination locaţia unde să se salveze imaginile redimensionate, dăm sus pe butonul de Play de culoare mov pentru a începe redimensionarea.

Este complet gratuit şi rulează pe Windows XP, Windows Vista şi Windows 7 pe 32 si 64 de biţi.

Download Plastiliq ImageResizer

Articole asemanatoare

One Thought to “Redimensionare imagini cu ImageResizer”

  1. […] aici, prin faptul că el este capabil să ofere informaţii despre imaginile selectate către redimensionare, afişând dinaintea redimensionării lor memoria pe care acestea o să o ocupe şi dimensiunea […]

Leave a Comment