Program de văzut filme – SPlayer

Este complet gratuit, pretinde că este mai bun în multe feluri decât multe playere populare precum KMPlayer sau RealPlayer şi are potrivire automată la subtitrările de la filme, perfect pentru a viziona filme.

Da, este vorba de un media player şi se numeşte SPlayer, un player cu care putem viziona filme excelent, inclusiv cele în format HD, fiind extrem de configurabil, cu optimizare la utilizarea GPU, o caracteristică de piatră a acestuia.
Desigur, SPlayer poate reda orice format cunoscut fiind un player care îşi instalează automat toate codecurile necesare de care ar avea nevoie un utilizator de rând, mai rapid la faza asta ca BS.Player aş zice.

Alte caracteristici importante pe care le are SPlayer sunt că este rapid la pornire, are o interfaţă elegantă; prietenoasă; placută, utilizarea procesorului optimizată, uşurinţa în utilizare.

Acest player utilizează diverse metode pentru a reda filmele şi sunetele acestora intr-un mod cât mai plăcut, sunete de calitate şi imagini fascinante, cu o claritate cât mai sus fiind ajutat de diverse caracteristici precum ShaderEngine, o chestie care reduce gălăgia atunci când redă filme care conţin o calitate înaltă sau LiveColorTM care face imaginile să pară cât mai vii.

Avem posibilitatea de a comuta instantaneu între calitate si modul de performanţa făcând click dreapta pe Video de sus şi alegând modul de redare din meniul de afişare.

La setări putem din tabul Basic să schimbăm interfaţa sau alte opţiuni mărunte precum punerea pe repeat.
Din tabul Subtitle putem schimba modul de afişare al subtitrării iar mergând mai departe in tabul Advanced putem selecta modul de decodare a fişierelor video sau audio, de unde putem stabili canalele de ieşire, spre exemplu 2.0(2.1)Stereo sau 5.1 Speakers.

Este compatibil cu Windows XP, Windows Vista, Windows7 şi Windows 8, în 32 si 64 de biţi.

Download SPlayer

Articole asemanatoare

One Thought to “Program de văzut filme – SPlayer”

  1. boierumarian

    vamultumesc nult ok

Leave a Comment