SDS: Stinge calculatorul automat când închizi un program sau când se opreşte o melodie

Până acum am scris doar de un singur program de stins calculatorul automat, şi anume de Sleep Timer, dar acesta e capabil să stingă calculatorul doar la un timp stabilit, după scurgerea unui timp setat de noi sau atunci când nu exista activitate la calculator.
Programul care poate să faca mai mult de atât se numeşte Shutdown Scheduler, şi este capabil să stingă automat calculatorul atunci când oprim un program ales de noi, sau atunci când se opreşte un sunet de la un program specificat, pe lângă opţiunile des întâlnite de a opri calculatorul la un timp stabilit sau după cronometru ori inactivitate, pe o perioadă definită de noi.

Chiar dacă interfaţa e destul de modestă, fiind foarte simplă, acesta ne oferă la vedere exact ce avem nevoie pentru a seta programul să facă ceea ce vrem noi de la el.
Pentru a selecta programul care să stingă calculatorul automat atunci când acesta este închis,, acesta trebuie să ruleze pentru a-l putea selecta din running applications lists, care este sub opţiunea When specified application closes.

Odată apăsat butonul de Begin, o sa ne fie afişată în fereastră opţiunea aleasă, cât şi programul.

Putem da oricând pe Cancel pentru a anula setările făcute.
Shutdown Scheduler rulează pe Windows XP, Windows Vista, Windows 7 şi Windows 8, pe 32 şi 64 de biţi.

Download Shutdown Scheduler

Articole asemanatoare

2 Thoughts to “SDS: Stinge calculatorul automat când închizi un program sau când se opreşte o melodie”

  1. […] automată, iar la Seleect Type în caz că vrem să selectăm o aplicaţie care să se închidă automat. Pe final dăm pe butonul de Start aflat ceva mai jos, şi asta e […]

  2. […] automată, iar la Seleect Type în caz că vrem să selectăm o aplicaţie care să se închidă automat. Pe final dăm pe butonul de Start aflat ceva mai jos, şi asta e […]

Leave a Comment