Uploadează şi împarte fişiere online

GE.TT este un serviciu web gratuit prin care putem uploada documente, muzică, poze sau orice alceva şi împărţi cu alţii pe facebook, twitter, email sau oriunde dorim prin link-ul oferit după fiecare upload, cu o limita de 2GB per cont.
Îmi plac serviciile care sunt simple în utilizare şi care nu-mi dă bătai de cap, adică să facă exact cei cer fără să mă complic juma’ de oră ori chiar mai mult să-i înţeleg mecanismul iar GE.TT este unul din acestea.

Tot ce trebuie să facem pentru a începe în a utiliza GE.TT este să ne facem un cont dând sus pe SIGN UP ori să uploadăm direct fără a ne face cont, dar făcând un cont putem păstra în acelaşi loc fişierele încarcate.

Acesta nu poate fi utilizat şi pe post de backup fişiere, pentru că fişierele uploadate aici se şterg automat după 30 de zile. După uploadarea unui fişiere o să ne apară opţiunile disponibile pentru a da mai departe acel fişier.

Făcând click pe “copy link” acesta o să se copieze automat in clipboard.
Pentru cei care au ales să îşi facă un cont, în partea de sus avem notificările, identice cu cele de pe facebook, iar atunci când un fişier încarcat de noi este descărcat o să fim notificaţi automat.

Un serviciu excelent pentru uploadarea fişierelor într-un mod cât mai rapid şi fără reclame enervante şi alte chestii de genul, cu o utilizare extrem de simplă şi plăcută în acelaşi timp.

Vizitează GE.TT

Articole asemanatoare

One Thought to “Uploadează şi împarte fişiere online”

  1. […] unde dorim să fie salvat backupul, ca apoi să-l avem acolo în caz de orice. Desigur, îl putem uploada şi pe un site pentru a avea datele şi mai în siguranţă, […]

Leave a Comment