Transformă poza/fotografia în desen

În acest articol vom discuta despre două programe excepționale de transformat poza/fotografia în desen, unul online cu care putem modifica/transforma pozele direct de pe o pagină web și unul offline, care se instalează în calculator.

Ai o poză sau mai multe pe care vrei să le transformi în desene, just for fun sau de pus la avatar pe messenger/hi5/facebook sau ce mai folosești? Poți ateriza liniștit, ai nimerit la fix, parcarea aeroportul este pe dreapta, meniu Abonare.
Ajunge cu introducerea, să-i dam drumu’!

Pe locuri.. Fiţi gata..

Ca să putem transforma pozele în desene, online, încărcăm poza dorită din calculator sau introducem adresa url a pozei, în cazul meu aceeași poză cu Dean din articolul precedent despre Cum să-ți transformi poza într-un portret robot/caricatură, în pasul 2 selectăm cum vrem să o transforme, cu ce model din cele 4 oferite(vezi imaginea de mai sus), eu l-am ales pe ultimul iar poi dăm Cartoonize Now.
După transformare avem mare butonul Download, dăm pe el și ea o să fie salvată în PC.

Și iată rezultatul:

Nu te-a prea încântat converttocartoon.com? Atunci mai am o șansă cu FotoSketcher.
Cred că am uitat să-ți spun la programul de mai sus că e total gratuit, nu-i nimic că o fac acum pentru amândouă, pentru utilizarea lui FotoSketcher și converttocartoon.com nu trebuie sa plătim nimic, 100% free.

Trezește artistul din tine cu FotoSketcher! Cam așa sună motto-ul acestui program și eu zic că e foarte relevant, oricine poate lucra cu el, e atât de simplu’..
FotoSketcher are inclus limba română, chiar dacă la instalare apare să poți selecta doar English, după instalare apare în română.

Utilizare FotoSketcher
Sus pe Fișier dăm Deschide o imagine, de unde selectăm din PC imaginea pe care dorim să o modificăm după care ne punem pe editat dând sus pe Editare, și edităm după preferințe din grămada de opțiuni pe care le oferă.
Avem deferite stiluri, de la creionarea pozei până la pictarea ei, și de la îmbunătățirea contrastului până la creșterea luminozității, toate în același program.

Și rezultatul la ce poate sa facă, în mai puțin de 2 minute:

Articole asemanatoare

2 Thoughts to “Transformă poza/fotografia în desen”

Leave a Comment