Cum să-ți transformi poza într-un portret robot/caricatură/desen

myWebFace este un program, dacă îl putem numi așa pentru că tot ce trebuie să instalăm este un toolbar cu care putem transforma poze în portrete robot, caricaturi, desene/animate.

Prima dată când intrăm pe site-ul de unde vom transforma poza noastră o să ne apară ca în imaginea de mai jos, după descărcarea toolbar-ului făcând click pe “Click here/Download Now!” și instalarea lui această pagină o să se schimbe radical pentru a putea modifica pozele direct din site.

Atenție la instalarea toolbar-ului, nu uitați să debifați tot ce vă oferă pe lângă acesta în plus.

După instalare acesta o să ne deschidă I.E., îl închidem, asta în caz că nu-l folosim și deschidem în browserul preferat adresa http://home.mywebface.com/, acum pagina web o să ne apară total diferit, am avut dreptate?

Cum se folosește myWebFace?


Acum că avem totul pregătit nu ne rămâne decât să ne bucurăm de acest serviciu, alegem din meniul de pe dreapta ce vrem să facem cu poza, spre ex. MyZoomMe și apoi așteptăm că acesta să se încarce.

După ce s-a încărcat nu ne rămâne decât să alegem poza din calculator, “Browse Computer” și să o încărcăm pentru transformarea ei.
Poza trebuie să fie cât mai clară și făcută din față, nu lateral, nu spate, pentru că nu-ți transformă fundulețul!
După ce am ales-o dăm Start, eu am ales o poză cu Dean din Supernatural, fanii acestui serial știu de ce!

Următoarea mișcare pe care trebuie să o facem este să punem punctele roșii exact că și în imaginea din stânga, adică trebuie să știe unde e nasul, gura, ochii ca aceasta să știe ce să modifice.

După ce am ales modificările făcând click pe “Add me to your collection” pentru a le salva în calculator trebuie să ne facem un cont , de sus, și desigur ne putem loga direct cu Facebook.

Pentru a le salva în calculator trebuie să le dăm Share on facebook sau email iar apoi ele o să apară la My Gallery, sus, de unde avem butonul download la fiecare poză modificată. Știu, ciudat..
Și asta e tot! nu vă arăt rezultatul pentru că vreau să-l descoperiți singuri!

Site: http://home.mywebface.com/

Articole asemanatoare

2 Thoughts to “Cum să-ți transformi poza într-un portret robot/caricatură/desen”

  1. […] introducem adresa url a pozei, în cazul meu aceeași poză cu Dean din articolul precedent despre Cum să-ți transformi poza într-un portret robot/caricatură, în pasul 2 selectăm cum vrem să o transforme, cu ce modem din cele 4 oferite(vezi imaginea de […]

Leave a Comment