AntiFreeze – omoară procesele când Windows-ul e blocat

Se întâmplă uneori ca sistemul să se blocheze complet, neputând nici măcar să deschidem Task Manager-ul pentru a omorâ acel proces care ne-a îngheţat sistemul, iar singura soluţie să rămână butonul de restart.
AntiFreeze, care parcă după nume îţi spune din start ceea ce face, este capabil să ne ajute în acele momente banale când totul ne-a lăsat baltă, afişând un Task Manager propriu de unde o să putem omorâ procesul care ne-a îngheţat sistemul, de obicei un joc, o dezarhivare, un program de conversie sau ceva care a suprasolicitat sitemul astfel încât acesta să nu mai fie capabil să răspundă la nicio comandă.

AntiFreeze nu are setări de făcut, astfel după instalare o să ne apară in taskbar o iconită, care ne indică prezenţa acestuia.
Atunci când sistemul nostru nu mai răspunde la nimic, apăsăm consecutiv tastele CTRL+WIN+ALT+HOME, unde o să se deschidă Task Manager-ul din acest program. Tasta HOME se află pentru cei care nu ştiu în colţul din dreapta sus, iar tasta WIN în stânga jos, cu logo-ul windows pe ea.

Download AntiFreeze

Articole asemanatoare

6 Thoughts to “AntiFreeze – omoară procesele când Windows-ul e blocat”

 1. Gelu

  numai in XP?

 2. Cel mai the best program EVER!!
  Rasnita mea se blocheaza mai des, si bun e programu asta:)

 3. Ionut

  SuperF4 sau Antifreeze care ar fi mai bun? Mie mi se pare mai simplu superf4 si doar prin tastele ctrl+alt+f4. Tu ce zici?

  1. SuperF4 mi se pare mai ‘eficient’, ca inchide direct programul din background, pe cand Antifreeze deschide un Task Manager. si uneori cand e blocat PC-ul de-a binelea nu prea apare..

Leave a Comment