Convertor PDF în Word

Căutaţi un instrument PDF care poate converti rapid documente PDF în Word sau într-un format text, fără a fi nevoiţi să setaţi manual metodele de conversie, astfel să fie mult mai simplu în utilizare, şi rapid? Încercaţi First PDF.
First PDF este o aplicaţie simplă pentru Windows, cu care putem converti fişierele PDF în documente Word, text sau într-o imagine cu formatele PNG, JPEG, TIFF, BMP, GIF şi Multi TIFF.

Programul este înţeles de la prima rulare a acestuia, pentru că interfaţa contine tot ce avem nevoie iar din meniul Settings putem seta doar limba acestuia.
Atunci când încărcăm prima dată un documetn PDF(Select PDF, jos stânga), în partea dreaptă la Preview bifat o să putem vizualiza documentul înainte de salvare în Word sau test.

Pentru a converti documentul PDF în Word lăsăm selectat pe Word iar pentru Text, bifăm pe Text aflat pe partea dreaptă de sus, iar apoi dăm pe GO, aflat la mijloc, acel buton verde de forma unui glob. Când conversia a început acesta o să-şi schimbe culoarea în roşu. După ce conversia a luat sfârşit documentul o să se salveze automat pe desktop (default), iar pentru a schimba asta dăm pe Browse, de jos stânga.

Deşi programul a convertit cu succes PDF în documentele Word şi text, acestuia i-a luat ceva mai mult să o facă asta, în cazul documentelor cu mărimea ceva mai mare. Cam asta ar fi singura chestie mai puţin bună la acesta, în rest.. este un program excelent pentru ceea ce poate să facă.
First PDF rulează pe Windows XP, Windows Vista, Windows 7 şi Windows 8.

Download First PDF

Articole asemanatoare

2 Thoughts to “Convertor PDF în Word”

  1. Mersiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :).. chiar aveam nevoie de asta 😡 !

  2. Uneori e mai simplu să faci acest lucru în regim online. De exemplu, http://ro.translatoro.com/convertor-de-documente/pdf/docx

Leave a Comment