Cum să rulezi fără să instalezi

Spoon.net este un serviciu online oferit gratuit, cel puțin pe o perioadă limitată pe zi prin care putem rula aplicații fără să fim nevoiți să le instalăm, util in special atunci cand vrem să vedem cum arată anumite programe/browsere/jocuri cum ar fi Firefox Mobile să zicem sau GOMPlayer, un player extraordinar și multe altele.

Atunci când intrăm pentru prima dată pe site pentru utilizarea serviciului avem nevoie de un cont care se face rapid.

După ce ne-am făcut contul putem intra liniștiți prin toate categoriile de unde alegem ce vrem să rulăm dând pe RUN sau LAUNCH NOW, depinde de program, din dreptul fiecăruia.

La rularea primului program cu Spoon acesta o să ne ceară să instalăm Spoon browser plugin, dăm OK iar descărcarea lui o să înceapă, are aprox. 9MB.

Din păcate fiecare browser/joc/aplicație poate fi rulată gratuit doar 2 minute la 24 de ore, suficient cât să vezi cum arată și cum funcționează un program anume.
Pentru mai mult de 2 minute la 24 de ore e nevoie de 5$/lună, puțin pentru cineva care are nevoie permanent de Spoon.
Am vrut să scriu de mult timp de acest serviciu, cam de când au integrat și browserele dar.. am uitat de el..

Articole asemanatoare

4 Thoughts to “Cum să rulezi fără să instalezi”

  1. Ionut

    Site-ul asta e ca un fel de Virtual Box asa?

    1. SandBox mai exact.. ca nu trebuie sa instalezi ca in Virtualbox..

  2. Ionut

    Foarte bun, ca de multe ori mai stau pe ganduri ce sa aleg pt a instala si in felul asta imi pot da seama cu functioneaza un program anume si daca merita instalat sau nu ori sa vad daca imi place si aspectul lui. Bravo, chiar imi place asta.

Leave a Comment