Unităţi optice virtuale cu DVDFab Virtual Drive

DVDFab Virtual Drive este o alternativă gratuită la Daemon Tools sau PowerISO, program cu care putem face unităţi optice virtuale şi care poate emula în 18 disc-uri virtuale cu imagini Blu-ray sau DVD.

Imediat după instalare în taskbar o să ne apară o iconiţă, facem click dreapta pe ea iar apoi ne ducem pe Drive X:, unde X este litera unităţii virtuale pe care dorim să montăm o imagine virtuală, apoi pe Mount, după care selectăm din calculator imaginea DVD sau Blu-ray pe care vrem sa o montăm.

La Settings putem seta ca acesta să pornească odată cu Windows-ul (Run DVDFab Virtual Drive at Windows startup) şi să monteze automat imaginile pe care le-am montat înainte sa oprim / restartăm calculatorul (Mount last image automatically), sau să le demonteze când îl închidem (Unmount all drivers when exit).

Sincer să fiu, de când îl utilizez nu am vazut nimic mai bun la Daemon Tools sau PowerISO, fiind un program excelent pentru drivere optice virtuale, mai ales ca e 100% gratuit şi nu cere restart după instalare, ca în cazul lui Daemon Tools de exemplu.

Rulează pe Windows 7/Vista/XP (32/64 de biţi) X86/X64 pe un calculator care are caracteristicile componentelor de minim Pentium II 500 MHz şi 256 MB de RAM.

Download DVDFab Virtual Drive

Articole asemanatoare

One Thought to “Unităţi optice virtuale cu DVDFab Virtual Drive”

Leave a Comment