JetClean; sau cum să-ți faci PC-ul mai rapid

Există foarte puține programe gratuite care să ne curețe/optimizeze avansat calculatorul pentru a mări viteza de lucru a acestuia, unul din ele fiind cunoscutul CCleaner care, din păcate nu oferă atât de multe opțiuni/servicii de care am avea nevoie pentru a ne optimiza cât mai complet calculatorul.

JetClean are acele servicii în plus pe care mulți le-ar dori de la CCleaner.
Ca să înțelegeți mai bine la ce mă refer mai jos aveți o imagine publicată pe site-ul oficial a lui JetClean care prezintă o comparație între CCleaner, Advanced System Care, un program de optimizare care ne poate oferi acele opțiuni dar din păcate multe sunt la versiunea plătită și JetClean, subiectul principal care ne oferă gratuit opțiunile pe care le găsim de obicei la programe plătind.

JetClean este mai exact un program complet de optimizare al calculatorului cu un singur click putând șterge fișierele din coșul de gunoi, putem curăța regiștrii, șterge scurtăturile stricate(invalide), curăța memoria RAM, putem chiar și dezinstala programele nefolositoare pentru a optimizare pornirea sistemului, putem defragmenta regiștrii și mări performanța conexiunii la internet.

Programul este foarte ușor de utilizat opțiunile principale fiind la vedere.
1-Click, primul serviciul care ne apare la pornire ne ajută în curățarea regiștrilor, fișierele nefolositoare, rămășițele lăsate în urma aplicațiilor dezinstalate, scurtăturile invalide și curățarea memoriei ram.

La Tools, în tab-ul al doilea avem foarte multe opțiuni utile precum informații despre sistem și un serviciu pentru dezinstalarea programelor, toolbar-urilor, programele instalate recent.

Tot de la Tools avem Startup Optimization de unde putem optimiza pornirea windows-ului prin scoaterea aplicațiilor care pornesc aiurea cu Windows-ul, iar mai jos ne lovim de cele care necesită versiunea PRO, cea pe bani și anume Registry Defrag de unde putem defragmenta regiștrii pentru un randament mai bun al calculatorului, Internet Booser pentru a mări viteză la internet, Performance booster care nu necesită versiunea plătită de unde oprim automat procesele care rulează și nu sunt necesare și Portable, o chestie interesantă cu care putem face o versiune portabilă la JetClean, pentru utilizarea lui pe alt hard/calculator.

Chestia care mi-a atras atenția în special la JetClean a fost că, pe lângă curățarea eficientă a Windows-ului, curăță și defragmentează regiștrii, un lucru foarte bun, optimizarea lor fiind mult mai eficientă.

Chestia care nu mi-a plăcut a fost că a băgat servicii PRO care dacă nu mă înșel au fost la început gratuite, foarte urât din partea lor că nu l-au lăsat așa cum a apărut, gratuit 100%!

JetClean este compatibil cu Windows XP, Windows Vista și Windows 7.

Download JetClean

Articole asemanatoare

4 Thoughts to “JetClean; sau cum să-ți faci PC-ul mai rapid”

 1. Yoan

  il incerc si eu …. sa vedem ce poate …..
  Bravo pentru blog si tineo tot asa …

 2. Gelu

  l-am incercat , apoi l-am verificat cu Ccleaner , Wise Disk Cleaner,Wise Registry Cleaner,Defraggler si Memory Optimizer, nu face ce spune , apoi mai are si optiunea ca nu sterge temporarele decat dupa 7 zile???!!!L-am dat jos si nu ma mai joc cu altceva

 3. […] părut că promit multe, chiar dacă toate parcă fac acelaşi lucru, cum ar fi jv16 PowerTools, JetClean sau JetClean, majoritatea au câte o chestie, doua, trei în plus, care le fac să merite […]

 4. Nu-conteaza

  Sa sti ca la inceput mai convins cu acea descriere, dar intr-un final cand am vazut ca cer bani, mi s-a facut greata, in primul rand acel tabelasi cu stelute, e fals, iar in al doilea rand, lasati-va de meserie, multumesc.

Leave a Comment