Jocuri de relaxare

De curând am găsit un site cu jocuri de relaxare care mi-a plăcut atât de mult încât am început să-i caut alternative pentru că.. are trial doar 3 zile, apoi totul e pe bani și mie îmi cam plac gratuitățile ..

Site-ul se numește lumosity.com iar pentru a vă face un cont nu costă nimic, dar după 3 zile.. adio pomană! și e foarte reușit, puteți să-l încercați să vedeți dacă merită să luați și alternativele care le voi prezenta mai jos, acesta e doar un punct de plecare, unul cam scurt ce-i drept…

Ce fac de fapt aceste jocuri de relaxare? ne relaxează… ne pun mintea la lucru, uneori ne poate scapă de stres, totul spre bine.. și doar jucându-ne!

Acum că am înțeles cu ce se mănâncă aceste jocuri, asta în caz că v-ați făcut timp să încercați lumosiny, care după părerea mea e cel mai bun din categoria asta, să vedem ce alternative gratuite avem!

 

Pentru a utiliza cognitive fun! nu avem nevoie de un cont dar în schimb ne putem face unul, asta în caz că vrem să ne salvăm activitatea de p-acol’.
Cum jucăm? păi e simplu, alegem jocul pe care dorim să-l jucăm, spre ex. Differentiation task, unul din preferatele mele și.. jucăm! Jocurile de acest gen pe lângă faptul că ne pun mintea suficient la muncă ne și distrează în același timp, jocuri de viitor aș zice.

 

Schimbăm placa și ne dăm pe ceva ce se descarcă în calculator și anume Dual N-Back game.

Dual N-Back game este un joc de relaxare complet gratuit care ne pune la încercare memoria și.. inteligența, ambele în același timp. Și dacă îl joci ceva timp s-ar putea să-ți aducă și ceva mai multă concentrare în tot ceea faci zi de zi.. asta de ce nu? cu asta se ocupă astfel de jocuri!

  • Cognitive Tests

Site-ul ăsta este foarte simplu construit, nu are nici înregistrare cont, nimic, doar jocuri de relaxare online, dar pe atât de simplu pe atât de bun! și eficient, desigur.
Tot ce trebuie să facem pentru a începe să ne jucăm este să dăm Play, butonul de sub fiecare joculeț, doar 5 la număr. De pus la bookmark, nu?

Inițial am vrut să fac un review doar și despre Lumosity, preferatul meu dar sincer, câți ar fi interesați de un astfel de site care te pune să plătești vreo 14.95$/lună dupa 3 zile?
Trăim în România, dacă trăim în altă parte, luând exemplu celor care plătesc ca să se joace pe acel site, deci își permit, sper, era alceva.. Nu zic că e o avere, dar atâta timp cât există alternative gratuite, ne conformăm și ne mulțumim cu ceva care ne este oferit gratuit.

Articole asemanatoare

Leave a Comment