Program de optimizare PC şi curăţare avansată a regiştrilor

De-a lungul timpului pe aici au fost prezentate mai multe programe de optimizat PC-ul, printre care Kongsoft PC Doctor, un program excelent ca alternativă gratuită pentru TuneUP sau Advanced SystemCare 5, un alt program care a ocupat mult timp locul în calculatorul meu.

Un alt program perfect pentru optimizarea PC-ului este jv16 PowerTools, care poate să şteargă regiştrii inutili, scurtăturile invalide, să recupereze un fişier şters, sa oprească programele inutile care pornesc odată cu Windows-ul, să facă backup de fişiere şi multe, multe alte utilităţi, cam tot ce avem nevoie pentru întreţinerea corectă a sistemului.

În Home, prima categorie avem posibilitatea de a curăţa calculatorul, şi aici intră şi regiştrii şi urmele lăsate de browsere sau scurtăturile invalide, a doua opţiune, să dezinstalăm corect un program, cu tot cu regiştrii şi tot ce mai ţine de el, o altă optiune foarte interesantă dupa părerea mea, pentru un program de doar 10MB, mutând pe a 3-a opţiune putem mări viteza de lucru a calculatorului, prin diversele trucuri aflate în acea opţiune.

Mutând pe prima opţiune de mai jos putem opri programele care pornesc aiurea cu Windows-ul, cu următoarea opţiune putem imuniza calculatorul, iar cu ultima opţiune putem verifica descărcările, dacă sunt sau nu în regulă.

Şi pentru că probabil pentru a prezenta tot programul cu fiecare opţiune în parte mi-ar lua un roman întreg, iar programul zic eu că este foarte simplu de utilizat, având apropo o interfaţă super uşor de înţeles, am să ma opresc aici şi am să vă mai spun decât că programul este gratuit timp de 59 de zile, şi rulează pe toate sistemele cu Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP şi Windows 2000 pe 32 şi 64 de biţi.

Download jv16 PowerTools

Articole asemanatoare

3 Thoughts to “Program de optimizare PC şi curăţare avansată a regiştrilor”

  1. […] care mi s-au părut că promit multe, chiar dacă toate parcă fac acelaşi lucru, cum ar fi jv16 PowerTools, JetClean sau JetClean, majoritatea au câte o chestie, doua, trei în plus, care le fac să merite […]

Leave a Comment